Onze gevogeltespecialiteiten voldoen aan de hoogste eisen

We mogen wel stellen dat wij in Nederland voorop lopen in het bereiden van prachtige gevogeltespecialiteiten. Wij van moormann.nl beschikken over een eigen rokerij, een kwaliteitsafdeling en onze professionele medewerkers zorgen er elke dag weer voor dat de beste kwaliteit gewaarborgd blijft. En dat komt u als afnemer uiteraard enkel ten goede. Of het nu gaat om de afname van een enkele bestelling aan gevogeltespecialiteiten, bijvoorbeeld voor de catering van een bruiloft of een enorme conferentie, of omdat u als supermarktketen of slager wilt investeren in gevogeltespecialiteiten, wij zijn van alle markten thuis. Waar kunt u zoal aan denken bij gevogeltespecialiteiten? Een korte opsomming:

  • Fazant hen filet,
  • Tamme of wilde gans,
  • En we bieden zelfs houtduiffilet aan.

Het zal u niets verbazen dat toprestaurants hun filets, gerookte gevogelte en ook vele vlees specialiteiten bij ons inslaan. We kunnen zo vers mogelijk leveren maar ook bevroren gevogeltespecialiteiten kunnen we u bieden. We hebben klantgerichtheid erg hoog in het vaandel staan en willen u graag tegemoet komen. Geeft u daarom uw wensen aan ons door. Want naast het feit dat er tussen onze specialiteiten al erg veel lekkers te vinden is, kunnen we ook op maat werken. Dat betekent dat u uw wensen aan ons doorgeeft en wij vervolgens gevogeltespecialiteiten pakketten op maat snijden. Een dergelijk uniek product kunnen we vervolgens op een vaste basis aan u persoonlijk aanbieden. Mocht dit overigens een succes worden, dan nemen we het wellicht op in ons standaardassortiment.

Van deze gevogeltespecialiteiten loopt het water u in de mond

We streven naar een zo duurzaam mogelijke productie van gevogeltespecialiteiten. Dat betekent dat we de leveranciers met zorg uitkiezen zodat we er zeker van zijn dat al ons vlees aan de strengste voorwaarden en keurmerken voldaan. Voorwaarden die u hopelijk ook erg belangrijk vindt. Dierenleed is simpelweg een “no-go” bij ons. Wie zijn zoal onze klanten? U begrijpt uiteraard dat we een groothandel zijn en dus niet direct aan de particulier leveren. Waar we wel aan leveren is de retail, de foodservice, de groothandel waar het verwerkt kan worden tot een eindproduct voor de consument en aan horeca inkoopcombinaties. Ook voor de horeca slager bieden we gevogeltespecialiteiten in het groot aan. Zo kan elk type restaurant of andere horecagelegenheid onze prachtige en tongstrelende gevogeltespecialiteiten inkopen. Zelfs voor de export staan we klaar en ten slotte aldus de cateraars die grote en kleine evenementen organiseren. Als u aan gevogeltespecialiteiten denkt dan denkt u waarschijnlijk aan bijzondere vogelsoorten die eetbaar zijn. En dat is precies wat u in ons assortiment vindt. Toch zijn het geen vreemden en uiteraard geen dieren die met uitsterven worden bedreigd. Ook kip bieden we in vele hoedanigheden aan. Van filet tot paté en van gerookte kip tot aan gegaarde kip, we hebben het allemaal. Het moge trouwens duidelijk zijn dat we het appreciëren wanneer u de duurzame scharrel gevogelte inkoopt.

Vraag een offerte aan, dan kunt u snel een bestelling plaatsen

Geef in een e-mail aan om welke producten het gaat. En geef tevens aan in welke hoeveelheid en of u vaker gebruik wenst te maken van onze services. We sturen u vervolgens een offerte. Pas als u daar akkoord mee gaat gaan wij tot levering over. U kunt ook direct contact opnemen met onze medewerkers. Zo vindt u op de website onder het kopje “contact” de contactgegevens van onder andere de directeur en de verkoopteams binnendienst en buitendienst. Vergeet niet de site te bookmarken, ook als u graag bij ons zou willen werken. Er zijn geregeld aantrekkelijke vacatures bij ons te vinden. Lees meer…