Onze ervaring met de VM ware training

Toen wij binnen ons bedrijf aan de slag zouden gaan met de software VM ware wisten we dat het handig zou zijn om hierin een training te volgen. Het is natuurlijk niet zomaar iets om met het hele bedrijf de overstap te maken naar een voor iedereen compleet nieuwe software en dat wilde we natuurlijk graag goed aanpakken. En dat hebben we dan ook zeker gedaan! Samen met de medewerkers van Fast Lane.

  • Gecertificeerde docenten
  • Geautoriseerd cursusmateriaal
  • Een uitstekende prijs

Er waren een aantal dingen die we heel belangrijk vonden bij het uitkiezen van de juiste VM ware training voor ons. Ten eerste wilden we natuurlijk de juiste dingen leren. Een goede verbinding tussen de theorie en praktijk moet er uiteraard gemaakt worden en dat was allemaal in orde bij Fast Lane! Ze werken hier met geautoriseerd (en goed) cursusmateriaal en alle gecertificeerde docenten hebben praktijkervaring. Hoe vaak heb je wel niet een cursus gevolgd waarbij dit niet het geval is? Je merkt dit dan eigenlijk meteen als je met de opgedane kennis aan de slag gaat. Er mist dan vaak een stukje en dat is nu net wat je nodig hebt om het programma echt goed te kunnen gebruiken. Gelukkig hebben ze dit bij Fast Lane allemaal heel erg goed voor elkaar.

De op maat gemaakte VM ware training

Bij dit bedrijf bieden ze je twee mogelijkheden aan voor het volgen van een VM ware training. Je kunt deze volgen in het open rooster of je kiest ervoor om een op maat gemaakte training te volgen. Het voordeel van dit laatste is dat alle kennis die je krijgt ook meteen op je bedrijf is afgestemd en dat de cursus op locatie gegeven kan worden. Met name dit laatste is natuurlijk wel zo prettig. Zeker voor ons waar we niet een medewerker naar de VM ware training stuurde, maar waar eigenlijk iedereen de cursus wel nodig had. Daarom hebben wij dan ook al snel de keuze gemaakt om de VM ware training op maat te laten maken en deze bij ons binnen het bedrijf te laten geven. En dit was zeker een groot succes. Het merendeel van de medewerkers vond het een behoorlijke opluchting dat ze niet ineens naar een vreemde locatie toe hoefden te gaan en het is natuurlijk nooit verkeerd om de kennis die je opdoet meteen op maat gesneden te hebben.

Het maken van het examen

Aan het einde van de VM ware training ben je er (als het goed is) helemaal klaar voor om het bijbehorende examen af te leggen. Hiermee krijg je dan de certificering die je nodig hebt om met de software aan de slag te kunnen gaan. Bij Fast Lane zorgen ze er tijdens de VM ware training dan ook niet alleen voor dat je het systeem beter leert kennen, maar ook dat je de juiste kennis voor het examen opdoet. Ze weten natuurlijk precies welke vragen hier aan bod zullen komen en alhoewel ze je zeker niet zullen vertellen wat de vragen precies zijn, ze bereiden je hier natuurlijk wel op de juiste manier op voor. Binnen ons bedrijf was dat zeker goed te merken, want iedereen is voor het examen na het volgen van de VM ware training geslaagd. We kunnen je dus niet genoeg op het hart drukken dat als jij op zoek bent naar een VM ware training, je hier absoluut aan het juiste adres daarvoor bent. Als je hier meer over wilt weten, neem dan gewoon contact op met een van de medewerkers van Fast Lane.