Onze eigen luxe woning ontwerpen

Net als vele andere mensen droomden we al jaren van onze eigen luxe woning ontwerpen, maar we dachten altijd dat dit ver boven het budget lag dat wij hadden. Een aantal jaar geleden waren we het huis waar we op dat moment in woonden echt helemaal zat en er was dan ook niets liever dat we wilden dan verhuizen. Zo gezegd, zo gedaan en dus gingen we op zoek naar een ander huis. De woningmarkt op de moment was echter zeer slecht en alle huizen die we zagen voldeden op zijn zachtst gezegd niet aan onze eisen. We werden steeds wanhopiger en steeds vaker hadden we het gesprek om ons dan toch maar te gaan verdiepen in een luxe woning ontwerpen. We bleven echter steeds op hetzelfde terugkomen: dit zou echt te duur voor ons zijn. Waarom zouden we onszelf hoop geven op iets dat toch niet ging gebeuren. Het was per toeval dat we mensen spraken die net door Vroom hun droomhuis hadden laten realiseren en zij vertelden ons het beste nieuws: het was voor hen zeker betaalbaar geweest en wij zouden dat toch ook zeker ook moeten doen. Een kijkje op de website van het bedrijf vertelde ons meer.

  • De uitstraling die we wilden
  • Veel keuze in architectuurstijlen
  • Een totaalformule met een aanspreekpunt

Dit waren voor ons de punten wat ons het meeste aansprak aan Vroom. Ze luisteren echt naar de wensen die je hebt en aan de hand daarvan gaan ze aan de slag voor je. We hebben dan ook dezelfde dag nog een afspraak met ze gemaakt om de verschillende opties met ze te bespreken.

Aan de slag met onze luxe woning ontwerpen

Tijdens het eerste gesprek legde de medewerker van Vroom ons uit wat we precies van hen konden verwachten. Ze zouden met ons rond de tafel gaan zitten om alle opties door te nemen en aan de hand daarvan konden wij dan onze voorkeuren doorgeven. Natuurlijk was het ook mogelijk om onze ideeën op tafel te leggen. De architecten van Vroom konden ons dan vertellen of dat mogelijk was en hoe het in de uitvoering eruit zou komen te zien. Wat ons meteen opviel was hoe duidelijk ze waren en ook eerlijk over wat er wel en niet mogelijk was. Een luxe woning ontwerpen is niet niets en vrienden van ons die hier zich wel eens in verdiept hadden, waren er al snel achter gekomen dat veel bedrijven doen alsof alles mogelijk is, maar als puntje bij paaltje komt moest er toch weer een hoop veranderd worden. Hier hadden wij zeker geen zin in en dus hoopten we dat dat anders kon. En dit is bij Vroom zeker het geval.

Duidelijkheid over een luxe woning ontwerpen

Het proces van de luxe woning ontwerpen en vervolgens bouwen was vanaf het begin duidelijk. We konden altijd bij Vroom terecht voor eventuele vragen. We hoefden daarnaast zelf bijna niets in het proces van de luxe woning ontwerpen te doen. De medewerkers van Vroombouw.nl hadden contact met de verschillende bedrijven die voor ons aan het werk gingen en wij hoefden daarvoor niets te doen. Het is heel fijn als je een luxe woning ontwerpen gaat dat de professionals alles van je overnemen. Tenslotte weten wij zelf helemaal niets over het hele proces. We hadden ons er wel mee kunnen bemoeien, maar dan was er weinig van terecht gekomen! Als jij met het idee loopt om een woning te laten ontwerpen, dan raden we je zeker aan om dit via Vroom te regelen. Zij kunnen met de meest uiteenlopende ideeën aan de slag.