Nolin

Nolin is een uitgeverij die betrokken is bij de samenleving. Dit doet Nolin door publicaties gratis te realiseren voor stichtingen, organisaties en verenigingen die dit zelf niet kunnen veroorloven. Nolin begrijpt dat deze communicatiemiddelen van groot belang zijn om donaties en vrijwilligers te werven, zodat de klanten hun goede werk kunnen voortzetten. Nolin maakt de kosteloze realisatie mogelijk door het SponsorPublicatieConcept. Wat dit inhoudt en wat de visie van Nolin is leest u op deze pagina en op de website van Nolin.

Hoe gaat Nolin te werk?

Nolin werkt middels het SponsorPublicatieConcept. Dit houdt in dat de publicatie voor onze klanten volledig kosteloos kan worden verzorgd doordat wij voor u op zoek gaan naar sponsoren. Dit zijn meestal ondernemers uit de omgeving waar uw publicatie wordt verspreid, die in ruil voor een bijdrage aan de publicatie een nette naamsvermelding hierin krijgen. Nolin kan u ondersteunen gedurende het hele proces, van het zoeken naar sponsoren tot het verspreiden van de publicatie.

Nolin snapt dat de wensen van de klant centraal moeten staan in de ontwikkeling van de publicatie. Wij gaan dan ook om tafel met onze klanten om deze wensen te leren kennen en proberen in de publicatie de stijl en het imago van uw vereniging, stichting of organisatie duidelijk naar voren te laten komen. Daardoor kunnen onze klanten middels een publicatie bij Nolin gebruik maken van de vele voordelen die een goede marketingmix u kan bieden, zonder dat hiervoor een groot budget vereist is.

Zelf aan het werk gaan bij Nolin?

Spreekt de werkwijze van Nolin u aan en wilt u weten of Nolin voor u een vacature open heeft staan die past bij uw kwaliteiten? Dan kunt u kijken op de vacaturepagina van Nolin. Nolin heeft momenteel 50 รก 60 werknemers in dienst, waarbij voortdurend nieuwe vacatures worden aangeboden. Ziet u uzelf al werkzaam zijn als ontwerper, marketingspecialist of verkoper? Houd deze website dan goed in de gaten en wie weet kunnen wij u binnenkort in het team van Nolin verwelkomen.

Maatschappelijk doel in een maatschappelijk verantwoorde organisatie

Niet alleen zijn de klanten van Nolin vaak stichtingen, organisaties en verenigingen met een maatschappelijk doel, ook onze eigen werkwijze is maatschappelijk verantwoord. Zo maken wij zo veel mogelijk gebruik van natuurlijk licht, gebruiken wij groene energie en proberen wij het papierverbruik te minimaliseren. Op deze manier probeert ook Nolin zijn steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Stage lopen bij Nolin

Niet alleen door de aanpassingen binnen de organisatie wordt er bij Nolin nagedacht over de maatschappij en over hoe wij hier op een verantwoorde manier mee om kunnen gaan. Ook vinden wij het van groot belang dat wij onze brede kennis kunnen overdragen op de volgende generatie. Bij Nolin vinden wij het namelijk van groot belang dat de organisaties, stichtingen en verenigingen die dit nodig hebben, niet alleen nu maar ook in de toekomst gebruik kunnen maken van gratis publicaties. Daarom vindt u bij Nolin ook regelmatig vacatures voor stageplekken. Bij Nolin leer je als stagiaire veel vaktechnische kennis van onze ervaren professionals. Momenteel zijn de stageplekken voor Nolin nog ingericht voor MBO studenten, maar Nolin is bezig met de Hanzehogeschool in Groningen om ook stageplekken voor HBO studenten mogelijk te maken