Nieuw dak op de schuur? Bouwbedrijf Amstelveen!

Toen we begonnen met het maken van een planning voor alle dingen die nog gedaan moesten worden, stond een nieuw dak voor de schuur hoog op de lijst. We hadden het een tijdje aangekeken, maar toen niet alleen het dak zelf slecht werd maar ook de balken waar het dak op leunt, wisten we dat het een klus was waar we niet zelf aan moesten beginnen. Omdat we het gereedschap niet hebben, maar ook omdat de we kennis niet hebben om antwoorden te geven op essentiƫle vragen waar de professional wel antwoorden op heeft, zoals:

  • Welk materiaal is het beste om te gebruiken?
  • Hoe sterk moet het materiaal zijn?
  • In welke volgorde moeten de werkzaamheden verricht worden?
  • Hoeveel mensen zijn er nodig om dit te realiseren?

Onze buurman had onlangs werk laten verrichten aan het dak van zijn huis en hij raadde ons Martin Harte aan (timmerbedrijf-aalsmeer.nl). Een professioneel bouwbedrijf in Amstelveen dat hier wel raad mee zou weten. We namen contact op met het bouwbedrijf in Amstelveen en hij zou direct langskomen om te bekijken wat er precies aan de hand was. Hij zag direct in dat dit een klus was voor zijn bouwbedrijf in Amstelveen en raadde ons sterk af om er zelf mee aan de slag te gaan. Binnen een week kon hij beginnen.

Het resultaat van uitbesteden aan het bouwbedrijf in Amstelveen

Het uitbesteden van de werkzaamheden was achteraf een goede keuze. Het bouwbedrijf in Amstelveen begon vol goede moed en pas toen we zagen hoe groot de schade aan het dak was, wisten we dat we dit inderdaad nooit zelf gekund hadden. Martin en zijn bouwbedrijf in Amstelveen gingen aan het werk met het opzetten van het nieuwe dak en met alle machines, mensen en gereedschappen die het bouwbedrijf in Amstelveen heeft, was het een fluitje van een cent om hier een goede klus van te maken. Professionaliteit stond hoog in het vaandel, maar wees gerust: er wordt meer dan eens een grapje gemaakt wanneer het bouwbedrijf in Amstelveen aan het werk is. Tijdens het werk werd er constant met ons overlegd over eventuele mogelijkheden. Zo hebben we nu een raam in het dak van de schuur zitten waardoor we veel meer natuurlijke lichtinval op de werkbank hebben. Ook hebben we op aanraden van het bouwbedrijf in Amstelveen gekozen voor duurzaam materiaal zodat we er de komende tijd geen omkijken meer naar hebben.

En waarom hebben we het niet zelf gedaan?

Er zijn veel klussen in huis waar je zelf mee aan het werk kunt. Ook het repareren van een dak is iets wat je zelf kunt doen. Het compleet vervangen van een dak of professioneel onderhoud aan houtwerk doen we eigenlijk nooit zelf. Ten eerste omdat we beide hoogtevrees hebben, maar tegelijkertijd ook omdat we de gereedschappen en materialen niet hebben. Het aankopen van de gereedschappen en huren van de machines zou samen met de uren en kosten voor het materiaal al bijna op de prijs komen die het bouwbedrijf in Amstelveen in de offerte had staan. Op dat moment is het aantrekkelijker om te kiezen voor de experts die het werk niet alleen beter afleveren, maar die ook garanties kunnen geven en die meer kennis hebben van de mogelijkheden die er zijn om extra aanpassingen te doen. Wij zijn in ieder geval erg blij met het resultaat en de prijs viel ons sterk mee, zeker nu we ook nog eens meer gekregen hebben dan waar we om gevraagd hebben. Dat is de reden waarom we de volgende keer ook weer gebruikmaken van de diensten van het bouwbedrijf in Amstelveen.