Mijn auto voor schadeherstel in Hengelo 

Ik heb een leuke en interessante baan als accountmanager bij de verkoopafdeling van een klein bedrijf. Ik werk hier nu een paar jaar en het bevalt nog erg goed. Ik vind het contact met de klanten erg fijn en ben altijd erg gedreven. In de sales kan je vaak goed zien wat de resultaten van je werk zijn. Als ik een grote order, of nieuwe klant heb gecontracteerd, dan krijg ik daar erg veel energie van. Een van de nadelen van een baan als accountmanager vind ik dat je zoveel op de weg zit. Ik probeer drie dagen per week mijn klanten te bezoeken en dan zit ik veel in de auto. Mijn klanten zitten voornamelijk in de randstad maar ook in andere provincies, dus dan heb je ook veel kans om in de file te zitten. Ik probeer de file te vermijden door extra vroeg van huis te gaan. Een auto is essentieel voor mijn werk, als je zoveel gebruik maakt van de auto, dan is de kans ook aanwezig dat je schade maakt. Helaas heb ik al een aantal keren schade gehad, maar meestal viel het mee en was het niet mijn schuld. Echter toen ik laatst terugreed van een klant, toen reed ik tegen een paaltje op. Ik was met mijn gedachten al bij de volgende klant en lette toen niet op. Ik reed niet te snel, maar botste toch hard tegen het paaltje. Gelukkig zijn wij goed verzekerd, maar ik moest naar een garage voor schadeherstel in Hengelo zoeken. Het zou namelijk niet meer veilig zijn om de weg op te gaan. Ik legde de situatie uit aan mijn volgende afspraak en gelukkig vonden ze het geen probleem om te verzetten. Ik belde naar kantoor voor hulp en zij kwamen met een garage voor schadeherstel in Hengelo.     

Het schadeherstel in Hengelo was snel en goedkoop

Het adres dat ik kreeg via mijn werk voor schadeherstel in Hengelo was van Autoservice Jan Dekker. Deze garage was dichtbij het kantoor van mijn klant. Ik wilde de snelweg niet meer op met mijn kapotte auto, maar een klein stukje rijden naar een garage kon nog. Toen ik daar aankwam konden ze natuurlijk direct zien wat het probleem was. Ik besprak met ze wat er allemaal gerepareerd moest worden en hoelang het zou duren. Ze maakten ook een inschatting voor het schadeherstel in Hengelo, maar dat zou allemaal door de verzekering gedekt worden. Ze dachten dat ik later in die week weer terug kon komen, maar zouden het mij nog laten weten over de telefoon. Op mijn werk hadden wij nog een auto staan, omdat mijn collega op vakantie was. Ik kon dus zonder problemen mijn andere afspraken die week bezoeken, maar mijn vriendin was wel een beetje geschrokken. Een paar dagen later werd ik al gebeld, omdat het schadeherstel in Hengelo sneller was verlopen dan verwacht. Zodoende kon ik weer gebruik maken van mijn eigen auto, dat is altijd fijner rijden.     

Bij schade is Autoservice Jan Dekker een aanrader

Het schadeherstel in Hengelo was sneller verlopen dan ik had verwacht. Daarnaast bleek dat de inschatting van de kosten erg accuraat waren en dat ik iets wat ik niet vaak heb meegemaakt. De specialisten van de garage waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ga er niet vanuit dat ik weer schade heb in deze regio, maar anders weet ik waar ik naartoe kan. Voor schadeherstel in Hengelo kan ik autoservicejandekker.nl aanraden:

  • De auto is snel gerepareerd
  • Het eindbedrag komt overeen met de verwachte kosten
  • De medewerkers zijn erg vriendelijk