Met welk bedrijf kan je naar Schiphol met een taxibus?

Dit jaar wilden wij graag met de vriendenploeg op vakantie en uiteindelijk zouden wij met ze achten vertrekken. Onze vriendenploeg is al jaren samen en wij gaan nog vaak met ze allen uiteten, of wat drinken. Toen wij tieners waren gingen wij regelmatig met elkaar op vakantie en ik stelde dit jaar voor om weer eens met ze allen op reis te gaan. Veel vrienden hebben nu een vriend, of vriendin en helaas kon niet iedereen mee en bleven wij met acht personen over. Ik had het idee dat wij goedkoop naar Schiphol met een taxibus konden gaan en via goedkoopnaarschiphol.nl konden wij zeer voordelig een busje huren. Veel van mijn vrienden heb ik leren kennen op de middelbare school en veel van ons gaan nog regelmatig met elkaar om. Als tieners gingen wij regelmatig stappen, maar die tijd is nu wel voorbij. Iedereen heeft nu een goede baan en bijna iedereen een vriend, of vriendin. In het verleden zijn wij regelmatig met elkaar op vakantie gegaan en het leek mij leuk om dit jaar weer eens ergens naar toe te gaan. Uiteindelijk zouden wij met acht personen vertrekken vanaf Schiphol. Wij wonen niet ver van het vliegveld vandaan, maar het leek mij het handigste om naar Schiphol met een taxibus te gaan. Normaal is het openbaar vervoer niet duur, maar als je een taxi kunt delen met veel personen, dan is een taxi vaak niet zo  duur. Het leek mij ook handiger om met alle bagage naar Schiphol met een taxibus te rijden. Eventueel konden wij gebracht worden, maar dan hadden wij al twee auto’s nodig en dan zou het erg krap worden in elke auto. Ik stelde voor om een taxibus te huren en zou opzoeken waar wij goedkoop een busje konden reserveren. 

Goedkoop naar Schiphol met een taxibus

Toen ik online zocht naar taxibedrijven, vond ik verschillende bedrijven waarmee wij naar Schiphol met een taxibus konden gaan. Ik merkte echter dat er veel verschil zat in de prijzen van de verschillende bedrijven en wilde graag zo goedkoop mogelijk gaan. Op de website goedkoopnaarschiphol.nl konden wij goedkoop een busje reserveren en zag dat wij een vast tarief kregen. Het was mogelijk om alvast vooruit te betalen, maar wij konden dit ook in de taxi zelf doen, ik koos voor het eerste. Mijn vrienden vonden de prijs voor naar Schiphol met een taxibus ook erg goedkoop en ik reserveerde het busje.

Voor een paar euro comfortabel naar Schiphol

Naar Schiphol met een taxibus was een goede keuze, want wij konden voor een paar euro per persoon comfortabel naar het vliegveld rijden. De taxi zag er netjes en schoon uit en de chauffeur was erg vriendelijk. De taxirit beviel zo goed, dat wij besloten om het busje ook voor de terugreis te reserveren. Wij gaan in de toekomst misschien vaker naar Schiphol met een taxibus en ik kan deze website aanraden.

  • Wij konden hier voordelig een busje reserveren
  • Het tarief is vast en je kan van te voren betalen
  • De taxi was netjes en schoon
  • Voor de terugreis reserveerden wij weer deze taxi