Met een goed hoofdkussen komt u goed tot rust

Nachtrust is ontzettend belangrijk. Het moge duidelijk zijn dat een mens elke dag weer naar bed moet. We moeten de dag verwerken en dat kan enkel door slaap. In de afgelopen eeuwen is het bed continu veranderd en dat geldt tevens voor het beddengoed. Er is veel onderzoek naar gedaan en dat heeft geresulteerd in een overvloed aan kussens, dekbedovertrekken, matrassen en hoeslakens. Het is natuurlijk helemaal aan u om te bepalen welke materialen en waren u koopt om in te slapen. Hopelijk kiest u textielhuis uit om aan deze behoeften te voldoen. Het is zo nu en dan belangrijk om uw hoofdkussen te vervangen voor een nieuwe. Niet alleen vanuit hygiënische redenen is dit te overwegen, het is verstandig om een nieuw hoofdkussen te kopen als uw oude kussen is versleten. Uw huidige hoofdkussen kan dan nog zo lekker liggen, als het vrijwel plat is gedrukt dan is uw lighouding niet optimaal. Een dik stevig kussen dat zowel uw hoofd als uw nek veel ondersteuning geeft is dan ook van het grootste belang. U zult dankzij onze comfortabele kussens snel in slaap vallen en eindeloos kunnen dromen. De volgende ochtend voelt u zich weer mentaal en fysiek fit. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u op zoek naar een nieuw hoofdkussen? Kijk dan eens snel op onze website rond.

Het belang van een stevig hoofdkussen mag u niet onderschatten

Een hoofdkussen is nog niet zo eenvoudig. Het zal u verbazen in hoeveel afmetingen u een hoofdkussen kunt krijgen. En dan hebben we het nog niet eens over het materiaal gehad. Zo kunt u op dit moment bij het Textielhuis een hoofdkussen kopen van:

  • Dons,
  • Kapok,
  • Katoen,
  • Linnen,
  • Tencel,
  • Synthetisch materiaal,
  • Veren,
  • Wollen
  • En van traagschuim.

Ziet u nu door de bomen het bos niet meer? Neemt u dan even contact met ons op. Geef door wat u gewend bent, wat u wenst en wat uw budget is. U kunt ons uiteraard even opbellen als u hier advies over wilt hebben maar u kunt ook een e-mail sturen. Wij verkopen naast het hoofdkussen nog veel meer beddengoed. Van dekbedovertrekken tot aan hoeslakens en van lakens tot aan kussenslopen. Die kussenslopen kunt u trouwens het beste mee bestellen. Het is wel zo netjes en hygiënisch om een sloop om uw dure hoofdkussen te doen, dan gaat uw kussen veel langer mee. Naast beddengoed kunt u bij het Textielhuis ook allerlei andere vormen van textiel kopen zoals handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, badjassen, pyjama’s en ga zo maar door. Het voert te ver om die waslijst aan producten hier op te sommen.

We bieden u kussens van uiteenlopende kussens

U kunt een account aanmaken als u zo nu en dan nieuws textiel nodig hebt. Een nieuw hoofdkussen koopt u wellicht eens in de 5 jaar. Maar een nieuw dekbedovertrek hebt u heel wat vaker nodig, laat staan schone theedoeken. Vergeet niet om ook eens bij de accessoires en de sale te kijken. Op de sale-afdeling vindt u voor zeer lage prijzen alle textiel dat bij ons uit het assortiment gaat. Vindt u het overigens lastig om een kussen te vinden op basis van het materiaal? Maar hebt u een merk dat u erg bevalt? Dan kunt u de producten ook via dat merk selecteren. Reken er maar op dat we alle producten standaard op voorraad hebben. Dus wacht niet langer want als u voor 15:00 uur bestelt, dan hebt u het morgen al in huis. Bekijkt u onze artikelen liever in het echt? Komt u dan langs in onze winkel Hengelo.