Met een dekzeil kunt u uw boot en auto afschermen

Zoekt u naar een stevig dekzeil om uw product mee te beschermen? Bent u autodealer en wilt u uw wagenpark na sluitingstijd niet onbeschermd achterlaten? Onbeschermd in de zin dat u de te verkopen auto’s wilt beschermen tegen regen, hagel, onweer en wind? Koop dan een dekzeil voor iedere wagen en gooi ze iedere avond over de auto’s. Hebt u thuis twee auto’s? Maar hebt u geen plaats voor beide wagens in uw garage? Ook dan komt een dekzeil waarschijnlijk als geroepen. En wat te denken van een dekzeil voor uw zuurverdiende boot die in de koudere periodes op het droge staat? Genoeg redenen om te overwegen om op onze website te kijken. Want op afdekzeil-kopen.nl kunt u namelijk een dergelijk product uitzoeken op basis van de lengte en de breedte. Staat uw gewenste product er niet bij? Dan is het ook mogelijk om het op maat te laten maken. Daar zijn niet eens verdere kosten aan verbonden. Overigens verrekenen we ook geen verzendkosten, die komen tevens geheel op onze conto. Tel uit uw winst want u hoeft nu niet eens uw huis meer uit om een goedkoop dekzeil te bestellen. Wij leveren vanzelfsprekend aan zowel consumenten die bijvoorbeeld graag hun tuinmeubelen beschermen als aan zakenlieden die geïnteresseerd zijn in een flinke partij zeilen. Of u het nu als extra service aan klanten meegeeft of gebruikt voor eigen doeleinden, de meeste winkeliers die hun producten deels buiten hebben staan doen er goed aan om te investeren in een dekzeil.

Bescherm uw tuinmeubelen in de winter met een dekzeil

Ook boeren die onlangs hebben geoogst kunnen een dekzeil wellicht goed gebruiken. Zeker als het om oogst gaat dat niet direct in de schuur verdwijnt. Er zijn tal van gewassen die een tijd op het land blijven liggen. We denken aan appels, aardappelen, voederbieten en suikerbieten. Het duurt wel een tijdje voordat de hele stapel is weggevoerd met behulp van vrachtwagens. Gelukkig kunnen ze wel tegen een stootje. Maar de vorst, de regen en de wind moeten er vanzelfsprekend geen vat op krijgen. En dat is waar ons dekzeil wederom om de hoek komt kijken.

  • Kijk daarom online en maak een keuze tussen de diverse afmetingen. Geef ook aan hoeveel zeilen maar ook netten u nodig hebt,
  • Maak eventueel een account aan of kies ervoor om een eenmalige bestelling te plaatsen. Ook daar doen we beslist niet moeilijk over,
  • Vul dan uw adres- en contactgegevens in en betaal met behulp van een online betaalsysteem. U kunt denken aan iDEAL, PayPal of bijvoorbeeld uw creditcard.

We sturen u ten slotte een bevestiging en laten het u tevens weten als het pakketje uw kant op komt. Reken er maar op dat we doorgaans binnen 24 uur al leveren. Komt u het dekzeil liever afhalen? Dan bent u op afspraak meer dan welkom in Oldenzaal, Twente.

We bieden u tevens een keur aan accessoires

Naast het feit dat u snel op maat kunt zoeken bieden we u ook een aantal overige opties aan waarmee u uw zoekgebied snel kunt verkleinen. Denk aan het gebruik, de levensduur, de kleur, type bevestigingspunten of ringen, de treksterkte en de kwaliteit. Zo kunt u meestal het zeil kopen in de kleuren blauw, groen, grijs, wit en uiteraard transparant. Dat is wellicht de meest populaire variant. Mocht u ten slotte toch nog wat hulp nodig hebben bij het maken van uw keuze of het maken van een bestelling dan kunt u ons bellen en mailen. Ook als u een uniek product zoekt dan zoeken we graag met u mee!

Lees meer…