Met de leesmap hebt u heel wat te lezen

leesland - LeesmapMisschien bent u opgegroeid met de leesmap. Dat is best mogelijk want deze bestaat al vele decennia. De leesmap is daarmee een van de voorlopers van het duurzaam gebruiken van papier. Want zoals u misschien wel weet is het de bedoeling dat de leesmap meerdere weken achter elkaar wordt doorgegeven, van huishouden naar huishouden. Het enige nadeel is dat u niet de allerlaatste magazines kunt lezen. Maar in principe is dat niet erg als het niet om nieuwsmagazines gaat of roddelbladen. Die zult u dan ook niet aantreffen in de leesmap. Bent u benieuwd wat u wel kunt vinden in deze mappen? Kijkt u dan eens op onze website, leesland.nu. Wij zijn de officiële aanbieder van de leesmap in het noorden en oosten van het land. U hebt bij ons de keuze uit twee verschillende abonnementen en daar gaan we het in deze tekst uitvoerig over hebben. Wilt u graag lectuur lezen en wilt u daarbij graag een brede variatie hebben? Dan is het niet te doen om 10 verschillende abonnementen af te sluiten. Dan bent u pas echt een dief van uw eigen portemonnee. Daarnaast moet u zich afvragen of dat in de eerste plaats nut heeft. Heeft u voldoende tijd om wekelijks al deze bladen te lezen? In de tweede plaats stapelt het oud papier zich snel op en dat is zowel verspilling als een irritatie.

In de leesmap zijn leuke magazines te vinden

Omdat u natuurlijk liever een leesmap ontvangt die u de week erna weer kunt afgeven aan de bezorger in ruil voor een nieuwe leesmap, is het verstandig om eens te kijken naar de opties die u hebt.

  • Zo is er de kleinere leesmap met alsnog 9 verschillende bladen. Deze compacte map is geschikt voor stellen zonder kinderen.
  • Wilt u dat uw kinderen zich ook kunnen vermaken met deze leuke magazines? Kies dan voor de familiemap. Daarin treft u maar liefst 13 bladen in aan!

U begrijpt dat de familiemap iets meer kost per week dan de compacte versie. Maar dan hebt u wel de Donald Duck en de Tina erbij. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Dan kunt u via de website direct een abonnement opvragen. Wist u dat u een cadeau krijgt bij uw abonnement? U krijgt namelijk een gratis tablet van het merk Asus! Bent u al lid en hebt u andere mensen gevonden die graag abonnee willen worden? Dan kunt u hen opgeven en dan ontvangt u beiden een prachtige tablet.

Deze magazines zijn voor jong en oud een succes

Niet alleen krijgt u van ons een tablet cadeau als welkomstgeschenk, ook krijgt u elke week in uw leesmap een actuele Avrobode. Dat is natuurlijk de televisiegids van deze publieke omroep. Gaat u op vakantie en wilt u daarom tijdelijk geen leesmap ontvangen? Dan kunt u dat via de website aangeven. Ook kunt u ons bellen of e-mailen om ons daarover te informeren. Met een maximum van 4 weken bezorgen we dan geen map. Gaat u nog langer weg? Dan zult u helaas uw abonnement moeten opzeggen. Als u andere vragen hebt dan staat onze klantenservice uiteraard ook voor u klaar. U kunt binnenkort wekelijks genieten van zeer uiteenlopende bladen. Voor mannen zijn er autobladen en wetenschappelijke tijdschriften, voor vrouwen zijn er interessante bladen over gezondheid, wonen en nog veel meer. U krijgt elke week een nieuw pakket terwijl u er niet uw huis voor uit hoeft. Wist u dat we de map ook weer komen ophalen? Als u niet thuis bent dan kunt u de plastic tas aan de deurklink hangen en dan brengen we het naar een nieuw adres.