Meer doen voor Legionella preventie

Legionella is natuurlijk iets waar we allemaal wel eens over gehoord hebben, maar de meeste mensen weten er eigenlijk maar zeer weinig vanaf. Ook ik behoorde tot de groep mensen die dit eigenlijk maar voor lief nam. Ik heb er nooit echt moeite in gestoken om meer te weten te komen over legionella en of ik er als ondernemer stappen voor moest nemen om dit te voorkomen. Totdat een medeondernemer ineens te maken kreeg met een besmetting van legionella. Hij kwam hierdoor zwaar in de problemen en dat was voor mij het moment dat ik hier echt over na ging denken.

  • Beheersplan
  • Periodiek testen
  • Producten

Ik ging online op zoek naar meer informatie op dit gebied en zo kwam ik terecht op de website van het bedrijf BioLab. Hier weten ze alles over Legionella preventie en natuurlijk kunnen zij ook een eventuele besmetting van legionella oplossen. Maar zover wilde ik het nooit laten komen. En dus heb ik eens goed de informatie op de website doorgenomen om erachter te kunnen komen wat zij nu precies voor mij konden betekenen op het gebied van Legionella preventie. Niet lang daarna heb ik contact opgenomen met het bedrijf BioLab. Hier werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Hij kon me direct meer vertellen over de verschillende opties die ze hier aanbieden en waar ik het beste voor kon kiezen op het gebied van Legionella preventie. Hij raadde me aan om eerst een offerte aan te vragen om er goed achter kunnen komen hoeveel dit me zou gaan kosten.

De kosten van Legionella preventie

Ik had eigenlijk verwacht dat het heel erg duur zou zijn om een beheersplan voor Legionella preventie op te laten stellen en uit te laten voeren, maar dit viel me zeker mee. Bij het bedrijf BioLab begrijpen ze natuurlijk hoe belangrijk het is om dit goed beschikbaar te maken. Uiteraard is het wel iets waar je wat geld aan kwijt bent, maar daar krijg je een heleboel voor terug. Door de medeondernemer weet ik precies wat er kan gebeuren als je ineens met een besmetting van legionella te maken krijgt en dat is toch iets waar ik liever niet mee wil dealen. Het is een ongelooflijke klus om hier namelijk weer vanaf te komen en niet alleen de legionella zelf is erg vervelend. Ook de klanten van je bedrijf zullen ineens minder vertrouwen in je hebben. En ook daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom kan ik het echt iedere ondernemer aanraden om je eens goed te verdiepen in Legionella preventie. Het ene bedrijf zal meer maatregelen moeten nemen dan een ander, maar het is altijd verstandig om hiernaar te informeren.

Kijk op de website

Wil jij ook graag meer weten over de verschillende mogelijkheden op het gebied van Legionella preventie? Dan raad ik je aan om vandaag nog een kijkje te nemen op de website van het bedrijf BioLab. Hier hebben ze namelijk een heleboel informatie staan waar je een hoop aan zult hebben. Ik heb hier zelf dankbaar gebruik van gemaakt. Het is dan een simpele stap om een offerte aan te vragen. Je hoeft natuurlijk niet meteen de beslissing te nemen wat je nu precies moet gaan doen op dit gebied, maar dan heb je in ieder geval de juiste informatie bij de hand. Ik kan je ook aanraden om eens telefonisch contact op te nemen. De Legionella preventie kan namelijk van bedrijf tot bedrijf verschillen en op die manier kun je er ook achter komen wat er mogelijk is bij jou.