Makelaars Eindhoven

Na lang zoeken en het bezoeken van verschillende makelaars in Eindhoven kwamen we uiteindelijk bij Alberti Garantiemakelaar uit. We hebben contact gehad met andere makelaars in Eindhoven, maar uiteindelijk voelde het toch het beste bij Alberti Garantiemakelaars. Ons huis was moeilijk te verkopen zeiden sommige makelaars in Eindhoven, of ze gaven enorm lage verkoopprijzen. Alberti Garantiemakelaars was gelijk eerlijk en zei dat het moeilijk zou worden, maar hij wou het zeker proberen om samen met ons het huis te verkopen. Al met al zijn we zeer tevreden over de service en raden we Alberti Garantiemakelaars zeker aan. Kom gewoon een keer langs voor een kop koffie en bespreek de mogelijkheden, je zult versteld staan.

Een van de beste makelaars in Eindhoven

Het begon bij Alberti Garantiemakelaars zoals bij zoveel andere makelaar in Eindhoven met een kennismakingsgesprek. Gelijk hadden we door dat het bij Alberti Garantiemakelaars anders ging dan bij de andere makelaars uit Eindhoven. Hij stelde ons gelijk op ons gemak en was heel eerlijk in zijn verwachtingen. Niet alleen legde hij heel duidelijk uit hoe het verkopen van een huis in zijn werk gaat bij Alberti Garantiemakelaars maar hij legde ook gelijk uit wat hij verwachtte in ons specifiek geval. Het stappenplan was als volgt:

  • Kennismaking
  • Beoordeling
  • Presentatie
  • Prijsbepaling
  • Verkoop

Na de kennismaking hebben we samen het huis bezocht en laten taxeren. Op deze manier hadden we duidelijk hoeveel ons huis waard was en hoeveel we dus redelijkerwijs konden verwachten. Daarnaast heeft Alberti Garantiemakelaars ons erg geholpen door niet alleen de waarde van het huis mee te nemen in de prijsbepaling, maar ook de locatie. Het was duidelijk te merken dat Alberti Garantiemakelaars al jarenlang een van de beste makelaars uit Eindhoven was, want ze wisten ons alles te vertellen over de stad en de buurt waar ons huis staat. De locatie heeft meer invloed dan wij dachten en Alberti Garantiemakelaars dacht dat we daardoor een hogere vraagprijs konden voeren, wat achteraf gezien een juiste keus is gebleken.

Prettige samenwerking met een van de beste makelaars in Eindhoven

Nadat we samen een vraagprijs hadden vastgesteld heeft Alberti Garantiemakelaars een duidelijke omschrijving geleverd. Ons huis werd goed omschreven en de belangrijke kenmerken werden er uitgelicht. Daarnaast heeft Alberti Garantiemakelaars alles opgezocht over onze woning, zoals het bouwjaar, de vloeroppervlakte en andere kenmerken die van belang zijn bij het verkopen van een woning. Daarnaast kwam een ervaren fotograaf langs die ons huis duidelijk op de foto heeft gezet, zodat er een prachtig totaalplaatje uit kwam rollen. Dit werd online gepubliceerd en we hebben het zelf ook verspreid via Social Media. Op deze manier kwam er snel interesse. Daarnaast hebben we ook een open dag gehad, waarop er ook potentiƫle kopers kwamen kijken. Uiteindelijk hebben we een aantal kopers gehad die het huis goed hebben bekeken en uiteindelijk hebben we een koper gevonden die bereid was om bijna de vraagprijs te betalen. Alberti Garantiemakelaars gaf ons de tip om nog even te wachten en slim te onderhandelen, zodat we het huis uiteindelijk voor iets meer en onder gunstige voorwaarden hebben verkocht. Alberti Garantiemakelaars regelde alles, inclusief het opstellen van een duidelijk verkoopcontract dat voldoet aan alle juridische eisen. Ook verwees Alberti Garantiemakelaars ons door naar een goede en betaalbare notaris, die de notariƫle akte voor ons opstelde. Uiteindelijk hebben we binnen een paar maanden ons huis verkocht, terwijl we daar van tevoren alleen maar van konden dromen. We zijn zeer tevreden met de service van Alberti Garantiemakelaars en zouden Alberti Garantiemakelaars zeker iedereen aanraden. Alles is erop gericht om je zo snel en goed mogelijk te helpen en het valt zeker te merken dat ze al jaren als makelaars in Eindhoven werken.