Magnetische sieraden

“Draag jij graag ringen, kettingen, armbanden of oorbellen? En ervaar jij momenteel wat gezondheidsklachten? Dan zijn magnetische sieraden echt een aanrader! Meestal als jij een sieraad koopt, dan zal het natuurlijk niet zo zijn dat daar magneten in verwerkt zitten. Waarom zou je hier dan voor kiezen? Dat heeft te maken met het feit dat magnetisme een positief effect heeft op je lichaam, het brengt alles weer wat meer in balans. Dat heeft een gunstig effect op verschillende zaken, zoals:

  • de hormoonproductie
  • de onrust in je hoofd
  • snurken en apneu
  • de gewrichten

Als jij magnetische sieraden gaat dragen, dan zul je bijvoorbeeld merken dat je veel minder last hebt van bijvoorbeeld jouw reumatische klachten of van jouw fibromyalgie. Ook zul jij je rustiger voelen, je voelt je echt letterlijk en figuurlijk gewoon veel meer in balans. Dat merk je ook als je gaat slapen, je zult sneller inslapen en ook beter doorslapen. Daardoor zul jij je veel minder vermoeid voelen en wie wil dat nu niet? Bovendien, doordat het ervoor zorgt dat je minder last hebt van snurken en van je apneu zul je ook meer nachtrust krijgen. Doordat magnetische sieraden ook je hormonen gunstig beïnvloeden, zul jij je gewoon veel gelukkiger voelen, veel beter in je vel zitten.

Magnetische sieraden zijn mooi

Maar dat is natuurlijk niet de enige reden om ervoor te kiezen om deze magnetische sieraden te dragen. Het is prettig dat jij je er lichamelijk en geestelijk beter door voelt, maar je wilt er ook mooi uitzien, dat is immers de belangrijkste reden dat je een sieraad draagt. Als je kiest voor de magnetische sieraden van Energetix, dan komt dit ook zeker goed! Hun armbanden, ringen, enkelbandjes, kettingen en oorbellen zien er allemaal echt prachtig uit. Doordat zij verschillende lijnen bieden in verschillende stijlen, hebben zij ook voor iedereen altijd wel wat moois in hun collectie. Of je nu man bent of vrouw, jong of oud, van een klassieke of moderne stijl houdt, bij hen kun je echt altijd wel iets vinden wat helemaal bij jou past! Dat komt ook doordat zij met verschillende kleuren materiaal werken, dat maakt het mogelijk om altijd iets te vinden dat mooi staat bij jouw huidskleur en bij jouw kledingstijl. Magnetische sieraden van Energetix zijn dus een uitstekende keus als jij er mooi uit wilt zien en als jij je tegelijkertijd ook nog eens een stuk beter wilt voelen.

Waar te koop?

Als jij magnetische sieraden wilt kopen, waar kun je dit dan doen? Je hoeft hier niet naar de plaatselijke juwelier te gaan, daar zul je deze artikelen over het algemeen niet aan treffen. Je moet hiervoor echt naar een speciaal verkooppunt, er zijn speciale dealers hiervoor in Nederland. Je vindt ze vaak wel op markten en fairs, maar ook online kun jij natuurlijk je bestelling plaatsen. Je kunt dan niet het effect van de magneten direct merken, maar online kun je natuurlijk wel zien hoe mooi de magnetische sieraden er uit zien! Een van de verkoopadressen in Nederland is bijvoorbeeld I.M. Energy in Rotterdam. Bij hen kun je terecht voor deze prachtige kettingen, oorbellen, ringen, armbanden en nog veel meer! Draag jij nooit een sieraad? Dan kun je ook kiezen voor roerstaafjes of het zogenaamde hart dat je aan je kleding vast kunt maken. Uiteraard beschikken deze ook over de magneten. Het hart draag je tegen je lichaam, terwijl een roerstaafje de kracht via jouw drankje overbrengt. Zoek jij een mooi sieraad, dat ook nog eens iets goeds voor jou doet? Kies dan voor de magnetische sieraden van het merk Energetix!”

Lees meer…