Maak het jezelf gemakkelijk met een online boekhoudprogramma

Maak het jezelf gemakkelijk met een online boekhoudprogrammaHet is niet altijd even eenvoudig om tijd te vinden voor bepaalde taken binnen een onderneming. De ene taak vreet ook meer tijd dan de andere. Als het over de administratie gaat, dan is het niet per se een hele moeilijke taak. Het punt is dat het een taak is waarbij je heel veel details moet bijhouden. Het gaat hierbij lang niet altijd alleen maar om je eigen cijfers. Je moet bijvoorbeeld ook kijken naar de betalingsstatus van je klanten, je moet kijken of er aanmaningen de deur uit moeten, je moet de herinneringen in de gaten houden, et cetera. Je moet vaak ook samen werken met anderen en dus de administratie van andere bedrijven kunnen inzien en andere bedrijven ook de gelegenheid kunnen geven om jouw administratie in te zien. Heel veel taken kunnen echter geautomatiseerd worden. Als het om aanmaningen en herinneringen gaat, dan kun je jouw online boekhoudprogramma bijvoorbeeld per tijdvak een brief laten aanmaken. Zodra de betaaltermijn van twee weken is verstreken, dan moet je ofwel een seintje krijgen of je online boekhoudprogramma moet automatisch een herinnering verzenden. Als je dit niet automatiseert, dan moet je dus elke dag per geval kijken of er al betaald is en als dat niet het geval is, dan moet je natuurlijk goed kijken naar het aantal dagen dat de klant nog rest om te betalen. Je moet daarvoor dus weer kijken wanneer je klant bij jou iets heeft besteld. Dit is allemaal slechts voor één klant. Stel je voor dat je dat dag in dag uit voor al je klanten moet doen, terwijl je dagelijks meer dan 100 bestellingen binnen krijgt. Als je een online boekhoudprogramma hebt, dan kun je alles binnen dat programma bijhouden. Je kunt een groot deel van de taken dan ook automatiseren. Zoals hierboven al besproken kun je dus precies de status bijhouden van iedere klant. Maar dat is nog niet alles. Wat je zoal met het online boekhoudprogramma kunt doen hangt natuurlijk af van het soort programma dat je gebruikt. Je kunt online verschillende programma’s vinden. De meeste online boekhoudprogramma’s delen enkele basisfeatures met elkaar. Maar sommige programma’s zijn net even wat geavanceerder dan de anderen. Het is daarom belangrijk dat je eerst goed kijkt naar wat je nodig hebt. Op basis daarvan kun je dan een bijpassend online boekhoudprogramma selecteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het onderstaande online boekhoudprogramma.

Kies voor kwaliteit, kies voor een online boekhoudprogramma van Offective

Als je voor kwaliteit gaat waarbij je veel taken kunt vergemakkelijken en inzichtelijker kunt maken, dan doe je er goed aan om te kiezen voor Offective. Op de site van offective.nl zie je alvast wat je mag verwachten als je kiest voor dit online boekhoudprogramma. Denk bijvoorbeeld aan de volgende features:

  • Projecten: projectmanagement, administratie en nacalculatie
  • Urenregistratie: registreer je uren online of via de app
  • Personeel: beheer je personeel dossier in één overzicht
  • Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective
  • Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers
  • Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops
  • Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van je klanten

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, want op de site vind je nog vele andere features en voordelen van dit boekhoudprogramma van Offective. Je kan dan ook met recht zeggen dat Offective zeer effectief is.

Surf naar offective.nl voor meer informatie

Mocht je nog meer willen weten voor je besluit om gebruik te gaan maken van het programma, dan kun je altijd eerst even naar de site surfen om daar zelf te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.