Logistiek transport door Rugo Logistics

Het organiseren van goed transport is een specialiteit op zich. Daar moet je je als ondernemer met andere kernactiviteiten je vingers niet aan willen branden. Dat geldt althans voor mij. Ik ben in principe van alle markten thuis en zet ook mijn tanden in allerlei taken. Het kan maar geregeld zijn en vaak is het voordeel van iets zelf organiseren dat je zeker weet dat er iets van terecht komt. De afhankelijkheid van anderen is uiteraard een risico dat je neemt, aangezien je zelf de controle niet volledig in handen hebt. Dat was tot een jaar geleden mijn adagium. Tot mijn bedrijf een enorme groeispurt maakte. In een paar maanden tijd was onze afzetmarkt gegroeid van Nederland en Duitsland naar Oost-Europa en Scandinavië. Het voordeel van de Europese Unie is de vrije handel tussen alle landen en dat heb ik gemerkt met het exporteren van Hollandse kazen. Een typisch Nederlands product dat goed te ver markten was in zowel Scandinavië als Oost-Europa. Zoals ik aangaf groeide mijn bedrijf binnen afzienbare tijd en moest ik naar een partner op zoek voor mijn logistiek transport. Zo geschiedde, na een paar uur rondspeuren op google kwam ik al snel terecht op de website van Rugo Logistics. Ze hebben al jarenlang ervaring met het exporteren van allerlei soorten producten. Ik had wellicht een oplossing gevonden voor mijn logistiek transport. Toch wilde ik niet over een nachtijs gaan en ben ik in mijn zakenkring een beetje gaan rondvragen. Teovallig was Rugo Logistics ook een van de leveranciers van een van mijn zakelijke vrienden. Hij had al jarenlang ervaring met Rugo Logistics en verzekerde me ervan dat ik er geen spijt van zou krijgen. Nu zat ik met een beperkt budget, dus heb ik eerst een offerte via de website aangevraagd. De website van Rugo Logistics is zeer gebruiksvriendelijk en geeft direct inzicht in allerlei zaken. De belangrijkste informatie over logistiek transport vind je in een oogopslag. Het kostte me niet meer dan 20 minuten voordat ik een geode indruk kreeg van alle bestemmingen en de procedure.

Logistiek transport in Scandinavië en Oost-Europa

Wellicht wilt u weten waar Rugo Logistics logistiek transport naar verzorgd. Dat kan ik me voorstellen, zodat u meteen kan beslissen of het een geschikte partner kan zijn of niet. Rugo Logistics verzorgt transport naar o.a.:

  • Ierland
  • Hongarije
  • Kazachstan
  • Letland
  • Montenegro

De lijst is eindeloos, zo bestrijkt Rugo Logistics met zijn activiteiten ruim 30 bestemmingen. Zo kun je concluderen dat als je zaken wilt doen in Europa, Rugo Logistics een uitgelezen partner kan zijn. Ik werk inmiddels een aantal jaar met het bedrijf en ik kan je verzekeren, u zult er geen spijt van krijgen. Ze zijn in die jaren nog nooit teruggekomen op afspraken. Dit is een groot voordeel aangezien u als ondernemer zijnde moet kunnen rekenen op de gemaakte afspraken. De gemiddelde levertijd naar Scandinavië is 2-5 dagen. Dat geldt althans voor zowel Noorwegen als voor Finland. Met Zweden doe ik geen zaken en volgens mij levert Rugo Logistics ook niet in Zweden. Een groot voordeel van Rugo Logistics is dat ze al jarenlang met dezelfde partners werken in de landen. Dit betekent dat het proces voor het logistiek transport snel verloopt. Nog nooit heeft een van mijn leveringen vertraging opgeleverd.

Contact

Bent u nou ook nieuwsgierig geworden naar de services die Rugo Logistics biedt ten aanzien van logistiek transport? Mijn ervaringen wat betreft logistiek transport zijn tot nu toe nog een succes geweest. Ik raad u aan om snel contact op te nemen via 0541 294 984. U kunt ook alvast een offerte aanvragen via de website.