Liquids voor je e-sigaret

Je wilt gaan overstappen van gewone sigaretten op elektrische, wat moet je dan allemaal weten? Het is goed om te weten dat je daar een aantal zaken voor nodig hebt, namelijk de e-sigaret zelf, een oplader, batterijen en Liquids. Deze laatste zijn erg belangrijk, met alleen een e-sigaret op zich kun je namelijk niets. Het zijn de vloeistoffen, oftewel de Liquids die er voor zorgen dat je kunt gaan roken. De vloeistof stop je in de speciale houder van de elektrische sigaret en het apparaatje zorgt er vervolgens voor dat deze omgezet wordt in een damp. Daarom wordt elektrisch roken ook wel dampen genoemd of vaporiseren. De damp kun je vervolgens inademen en dat is dan het hele rookproces. Doordat Liquids geen schadelijke stoffen bevatten, is het een gezond alternatief voor tabak. Er wordt immers niets verbrand, waardoor er geen rook vrijkomt die in je longen kan komen en daar schade aan kan richten. Bovendien bevat tabak vele andere schadelijke stoffen, zoals teer, die een slecht effect op je lichaam hebben. Wil jij dus graag nog wel een sigaretje op kunnen steken, maar wil je niet langer last hebben van de schadelijke effecten ervan? Dan is dampen dus een uitstekende oplossing.

Liquids in verschillende smaken

Als je Liquids gaat kopen, dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Een eerste punt is dat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende smaken. Stop je net met tabak, dan kan het verstandig zijn om voor een tabakssmaak te kiezen, zodat de overgang niet zo groot is. Maar er zijn ook heel veel andere soorten smaken verkrijgbaar, je kunt dan denken aan fruitsmaken, maar ook aan mint, vanille of rum. De keus is heel groot, waardoor je dus steeds kunt variëren en steeds opnieuw van een andere smaak kunt genieten. Niet alleen wat smaak betreft is er variatie, de Liquids zijn ook verkrijgbaar in varianten met en zonder nicotine. Maak jij de overstap van gewone sigaretten naar elektrische, kies dan eerst voor een van de varianten met nicotine. Op die manier krijg je niet meteen met ontwenningsverschijnselen te maken en dat maakt de overgang natuurlijk wel een stuk eenvoudiger. De varianten met deze stof zijn bovendien in verschillende gradaties verkrijgbaar. Er bestaan soorten met een hoog nicotinegehalte, maar ook met lagere. Je kunt je nicotine-inname op deze manier dus langzaam af gaan bouwen, door steeds te kiezen voor Liquids met een lagere hoeveelheid nicotine. Zo raak je zonder ontwenningsverschijnselen van je verslaving af.

Kwaliteit bij Eliquidkopen.nl

Er is nog een derde punt waarop Liquids van elkaar kunnen verschil en dat is de hoeveelheid Vegatable Glycerine die er in zit. De hoeveelheid VG heeft invloed op de dikte van de damp en dit beïnvloedt de rookervaring. Als je op zoek gaat naar een e-liquid, dan moet je dus letten op:

  • het nicotinegehalte
  • de smaakvariant
  • de hoeveelheid VG

Nu je weet waar je op moet letten, moet je alleen nog weten waar jij je Liquids het beste kopen kunt. Een uitstekende keus is om hiervoor naar Eliquidkopen.nl te gaan. Zij verkopen namelijk alleen maar e-liquid van een uitstekende kwaliteit, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je een goed product in huis haalt. Dat is natuurlijk wel belangrijk, want je ademt de damp immers wel in, het komt in je lichaam terecht dus wil je zeker weten dat het product te vertrouwen is. Bij Eliquidkopen.nl is dat zeker het geval, bij hen vind je enkel veilige Liquids en bovendien kun je bij hen ook nog eens kiezen uit heel veel verschillende varianten!