Leer Braziliaanse Zouk dansen bij zouk Amsterdam

Wil je net zo dansen als in Dirty Dancing of Dancing with the stars? Leer dan dansen bij zouk Amsterdam. Professionele dansers leren jou alle moves. De docenten bij zouk Amsterdam hebben veel ervaring en zijn nationaal en internationaal bekende dansers en performers. De lessen van de docenten zijn van hetzelfde topniveau als hun eigen shows voor publiek. Om een Brazilian dancemaster te worden ben je daarom bij zouk Amsterdam aan het juiste adres. Zouk Amsterdam is een unieke dansschool doordat zij verschillende dansstijlen aanbiedt op één plek. Er is dus altijd een dansstijl die bij je past. Kom naar deze Amsterdamse dansschool en leer de lambada en nog veel meer soorten dans. De dansstijl komt van oorsprong uit Zuid-Amerika. Zouk betekent in het creools “feest”. Het is een mooie sensuele dans uit Brazilië op volksmuziek van de Franse Antillen en Kaap Verdische Eilanden. De dans lijkt op de Lambada. Het is een  sensuele dans met golvende bewegingen en ‘drops’ (laten vallen van het bovenlichaam). Zouk is geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle leeftijden en elk niveau. Waan je in Zuid-Amerikaanse sferen en leer dansen op de sensuele klanken van de Zouk-muziek.

Verschillende dansstijlen Zouk Amsterdam  

Bij zouk Amsterdam kun je kiezen uit verschillende Braziliaanse dansstijlen. Je hoeft geen danservaring te hebben om Zouk te dansen. De dansschool biedt ook verschillende soorten lessen aan. Er zijn lessen voor groepen en privé-lessen. Naast lessen zijn er evenementen en feesten waar je jouw moves aan publiek kunt laten zien. De groepslessen zijn heel erg geschikt om te leren dansen en om gewoon lol te hebben. Deze groepslessen zijn er voor beginners en gevorderden. Onze docenten helpen je om deze prachtige dansen te leren dansen. Je danst met verschillende partners waardoor je ook nog eens nieuwe mensen leert kennen. Tijdens de privé lessen krijg je individuele les van je favoriete docent bij de dansschool. Je leert stap voor stap beter te worden in Zouk, in je eigen tempo. Je kunt aan je docent aangeven wat je wilt leren of aan welke technieken je wilt werken. Alles is mogelijk. Tijdens de evenementen en feesten van zouk Amsterdam kun je jouw moves aan iedereen laten zien. Een hele avond Zouk dansen, wie wil dat nou niet. Lekkere muziek, een dansvloer en een goede sfeer. Zouk liefhebbers van over de hele wereld komen naar onze evenementen en feesten. Wordt ook lid van onze internationale familie!Bij zouk Amsterdam kun je terecht voor verschillende Braziliaanse dansstijlen:

  • Brazilian Zouk/ Lambada
  • Comtemporary Zouk
  • Zouk lady & men styling

Bij deze dansschool kun je dus alle kanten op qua dansstijlen. Probeer ze eens uit! Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website: braziliandancemasters.com Op de website vind je alle informatie over de lessen, evenementen en feesten, lestijden en prijzen. Voor vragen kun je natuurlijk altijd met hen contact opnemen!

Dansen is geweldig om te doen

Dat dansen leuk is om te doen, dat weet je natuurlijk al. Maar wist je dat dansen ook een goede manier is om je lichaam en geest gezond te houden? Ga daarom lekker dansen bij zouk Amsterdam. De danslessen bij deze dansschool in Amsterdam zijn een hele goede work-out en je beleeft er ook nog eens heel veel plezier aan! Dansen is goed voor je lijf en je ontmoet nieuwe mensen tijdens de lessen, maar ook tijdens de evenementen en feesten. Bij de danslessen van deze dansschool sta je met een grote glimlach op de dansvloer. Dat wil jij toch ook? 

Lees meer…