Laat het speurwerk over aan ons recherchebureau

Zoekt u een recherchebureau omdat er gebeurtenissen binnen uw bedrijf gebeuren die u niet kunt verklaren? Hebt u mensen geïnformeerd binnen uw bedrijf? Hebt u camera’s opgehangen maar kloppen de bedragen of uw voorraad nog steeds niet? Misschien hebt u te maken met slinks personeel dat op een handige manier bepaalde producten of zelfs geld van u steelt! Maar het kan ook om een geheel andere kwestie gaan zoals ziekteverzuim. Merkt u dat een collega continu op dezelfde dag van de maand vrij neemt? Dan is de kans groot dat diegene heel andere plannen heeft dan thuis uitzieken. Onze recherchebureau kan diegene op heterdaad betrappen. Kijkt u eens op nmsrecherche.nl als u graag iets meer te weten wilt komen over onze services. Wist u dat bedrijfsfraude ook regelmatig voorkomt? Werkgevers van concurrerende bedrijven worden betaald om informatie door te sluizen. Als u merkt dat de concurrent informatie bezit die ze onmogelijk zelf konden achterhalen, dan is er misschien iets niet helemaal in de haak. Neem ook dan snel contact op met het recherchebureau want dit zijn zaken die u zo spoedig mogelijk in de kiem moet smoren. Wij begrijpen dat het een zware taak is om dit werk uit te besteden. Want u voelt zich hier niet helemaal prettig door. Echter, als blijkt dat klanten onmogelijk de daders kunnen zijn dan is het wel zo verstandig om de volgende stap te zetten. U kunt natuurlijk een adviesgesprek met onze rechercheurs opvragen. Daar hoeft uw personeel niet achter te komen. We luisteren graag naar uw verhaal. Als het om een kleinigheid gaat dan lossen we dit wellicht snel op. Gaat het om een groter probleem? Dan raden we het u waarschijnlijk aan om het recherchebureau in te zetten.

Het recherchebureau zal de daders snel kunnen opsporen

Kiest u ervoor om het recherchebureau te gebruiken om malafide praktijken binnen uw bedrijven op te sporen zodat u voldoende bewijs kunt vergaren om ze ermee te confronteren? Dan kunt u op onze ervaren en gediplomeerde medewerkers rekenen. Wij kennen de fijne kneepjes van het vak en werken nauw samen met het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Overigens werkt het recherchebureau niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren. Handig als u het vermoeden hebt dat uw partner vreemd gaat. Of dat uw ex helemaal niet werkeloos thuis zit en daarom moeiteloos zijn alimentatie kan betalen terwijl dat tot op heden nog niet is gebeurd. Mogelijke manieren waarop het recherchebureau te werk gaat zijn:

  • Het ophangen van camera’s op strategische plekken en het surveilleren van de opnameapparatuur,
  • We kunnen mensen die we verdenken schaduwen zonder dat ze het door zullen hebben. Uiteraard zijn we wel bij wet verplicht om het de personeel na afloop mee te delen,
  • We kunnen proefaankopen doen als u het idee hebt dat er sprake is van merkfraude.

We geven u op onze website en keur aan voorbeelden, dus lees ze gerust even door, dan hebt u direct een duidelijk beeld van de opties die het recherchebureau u schenkt.

We bieden u een keur aan mogelijkheden

Het is geen pretje als blijkt dat u het recherchebureau nodig hebt omdat u er zelf niet de mogelijkheden toe hebt om onderzoek te doen. Het is in ieder geval niets om u voor te schamen. U kunt er waarschijnlijk vrij weinig aan doen dat u hiermee te maken krijgt. Durf het te melden. We kunnen u wel vertellen dat we al heel wat hebben meegemaakt dus uw probleem zal door ons moeiteloos opgelost kunnen worden. Klim daarom vandaag nog in de pen en vertel uw verhaal.