Laat het reinigen van luchtbehandeling maar aan ons over

Het reinigen van luchtbehandeling is een taak die nogal vaak vergeten wordt door kantoormedewerkers. En dat is ook niet zo vreemd want wie staat er überhaupt bij stil dat het reinigen van luchtbehandeling en dan vooral de luchtbehandelingskast een taak is die u ook zelf kunt doen? Toch raden wij het af om het reinigen van luchtbehandeling zelf te doen. U hebt er een professioneel bedrijf voor nodig dat op reguliere basis deze taak van u kan overnemen. En dat is waar aqgroup.nl om de hoek komt kijken. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere het reinigen van luchtbehandeling, legionellabeheersing van koeltorens en drinkwaterstelsels en het leveren en onderhouden van dergelijke waterzuiveringsinstallaties. Het reinigen van luchtbehandeling is belangrijk omdat er anders schadelijke stoffen in de lucht terecht kunnen komen. De airconditioning zal de luchtvochtigheid regelen naast het feit dat het heerlijke koele lucht in uw kantoor blaast. Dat betekent dat er heel wat water wordt opgevangen. Het is van het grootste belang dat deze hoeveelheid water kan worden afgevoerd. Blijft het liggen, dan kan er een legionella uitbraak plaatsvinden. En zoals u wellicht wel weet is deze bacterie verantwoordelijk voor onder andere de gevreesde Veteranenziekte. Ook hieruit blijkt maar weer dat het reinigen van luchtbehandeling een zeer belangrijke taak is die u niet mag onderschatten. Uiteraard is het ook wel zo fijn dat u dagelijks een goed werkende airconditioning hebt, zeker in de lente en de hete zomers die dit land kent.

Het reinigen van luchtbehandeling is zeker niet onze enige taak

Voor het reinigen van luchtbehandeling maken wij enkel gebruik van producten van het gerenommeerde Amerikaanse merk Solenic Inc. Wij zijn zelfs exclusief distributeur van dit goede A-merk.

  • We gebruiken dit merk omdat het sterke chemicaliën bevat die we tijdens het reinigen van luchtbehandeling in de kanalen spuiten,
  • Uiteraard zullen we wel eerst de onderdelen van de luchtbehandelingskast demonteren zodat we dit op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen,
  • Vervolgens kijken we tevens naar de verwarmings- en de koelblokken.
  • Nadat we alles hebben gereinigd en hebben gedesinfecteerd, monteren we de gehele constructie weer en beschikt u over een compleet schone behandelingskast.

Ook de luchtkanalen, dus de buizen waar schone lucht of “gebruikte lucht” doorstroomt krijgen van ons een speciale aanpak. Ook dit zijn plekken waar de lucht en overtollig water voor infecties en corrosie kunnen zorgen. Naast het feit dat we uw veiligheid vooropstellen vinden we het milieu tevens erg belangrijk. We beschikken dan ook over alle belangrijke milieucertificaten en onze medewerkers zijn volledig gekwalificeerd om dit werk uit te voeren. Het blijft dus zeker niet enkel bij de installatie van een airconditioning en een luchtbehandelingskast, qua onderhoud en reparaties en het reinigen van luchtbehandeling kunt u op de medewerkers van de AQ Group rekenen.

Benieuwd wat we precies voor u kunnen doen? Neem contact met ons op

Elke kast en elk kantoor is voor ons een nieuwe uitdaging. Wij komen daarom graag eens bij u langs om te kijken wat we precies voor u kunnen betekenen. Neemt u daarom na het lezen van deze tekst en het bekijken van onze website even contact met ons op. U vindt op de site ons telefoonnummer en e-mailadres zodat u ons vlug kunt bereiken. U vindt ons in Breda en ook in België, in Zaventem om precies te zijn. Daarom garanderen we niet enkel een landelijke dekking maar kunt u ook elders in Europa op onze services rekenen. Blijft u graag op de hoogte van onze werkzaamheden? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief en volg ons via Twitter.