Kussensloop bedrukken

Bij PrachtigKado.nl vindt u diverse producten die u kunt bedrukken en naar uw smaak kunt personaliseren, door er een eigen foto op te laten bedrukken. U kunt bij ons kiezen uit diverse producten, zoals mokken, slippers, strandtassen, sleutelhangers of andere cadeaus. Een populaire optie is het laten bedrukken van een kussensloop. Een kussensloop is een uniek cadeau, dat niet alleen mooi is, maar ook heel praktisch is. Bij PrachtigKado.nl kunt u gemakkelijk uw kussensloop laten bedrukken met uw eigen foto, waarmee u zeker indruk zult maken!

De mooiste kussenslopen laten bedrukken

Een kussensloop bedrukken is heel gemakkelijk bij PrachtigKado.nl. U selecteert de kussensloop die u wilt laten bedrukken en upload gemakkelijk uw ontwerp. Met dit ontwerp gaan wij aan de slag om uw kussensloop te bedrukken, waarna u binnen één werkdag uw zelf ontworpen kussensloop binnenkrijgt, mits u voor 16:00 uur bestelt. Onze kussenslopen zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit en zijn daarom uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Ook is natuurlijk goed mogelijk om uw kussensloop te bedrukken en dan te gebruiken als sierkussen, zodat u altijd zicht op uw herinnering heeft. Het is bij PrachtigKado.nl mogelijk om een kussensloop te laten bedrukken en te leveren met vulling, zodat u ook het kussen cadeau kunt doen. De vulling is gemaakt van een zacht materiaal, dat zacht aanvoelt. Bedrukken doen wij bij PrachtigKado.nl met de hoogste kwaliteit, zodat uw foto er altijd prachtig uit komt te zien. Het bedrukbare oppervlakte van een kussenslop is 30 bij 30 centimeter, zodat u voldoende ruimte heeft om uw favoriete foto kwijt te kunnen. Het totale oppervlakte van de kussensloop is 40 bij 40 centimeter, wat dus betekent dat u jammer niet de gehele voorkant van het kussen kunt gebruiken om te bedrukken, vanwege technische limitaties.

Niet alleen kussenslopen bedrukken bij PrachtigKado.nl

Naast dat u dat u bij PrachtigKado.nl een kussensloop kunt laten bedrukken heeft u ook de keuze uit een ruim assortiment andere producten die u kunt laten bedrukken. Een populaire optie is om mokken te laten bedrukken. Een mok is een typisch gebruiksvoorwerp, dat u iedere dag gebruikt. Met een bedrukte mok maakt u dus iedere dag weer indruk. U heeft de keuze uit diverse mokken met verschillende ontwerpen, zodat u altijd de juiste mok kunt kiezen die bij uw foto past. Een mok is ook uitstekend geschikt om te bedrukken met een logo of een tekst, waardoor ze ook een prima keuze zijn als relatiegeschenk of gewoon voor uw eigen bedrijf. Wilt u een verrassend cadeau? Neem dan eens een kijkje bij onze zomerartikelen. Deze producten zijn ideaal voor als het weer wat warmer wordt. Denk bijvoorbeeld aan een strandlaken, dat u kunt laten borduren met uw naam. Dat is een uniek cadeau, waarmee u zeker indruk kunt maken. En natuurlijk zijn ook onze strandlakens van de hoogste kwaliteit en dus een genot om op te liggen. Of wat dacht u van een paar slippers met opdruk, zodat u echt een uniek paar slippers heeft? Niet alleen uitermate geschikt om cadeau te doen, maar ook gewoon voor u zelf. En omdat onze prijzen zo laag zijn kan het nooit kwaad om eens een ontwerp uit te proberen. Bevalt het u niet, dan bestelt u zo weer een nieuwe. We vinden het bij PrachtigKado belangrijk dat u op de beste manier geholpen hebben. Daarom verwerken wij altijd persoonlijk uw bestelling en het is ook niet voor niks dat wij meer dan 100.000 tevreden klanten hebben. Bestelt u voor meer dan 75 euro, bijvoorbeeld als u meerdere kussenslopen bestelt als bedankje, dan is verzenden in Nederland gewoon gratis. En bestellen voor 16:00 uur is de volgende dag in huis, zodat u ook nog op het laatste moment bij ons terecht kunt.