Koop hier uw nieuwe stofzuiger robot

Heeft u ook zo’n hekel aan stofzuigen? Bent u ook zo iemand die deze huishoudelijke taak het liefste zo lang mogelijk voor zich uitschuift? Dan hebben wij voor u de oplossing binnen handbereik. Wat dacht bijvoorbeeld van onze stofzuiger robot? Wij van Shop.Blaupunktelectronics.eu willen u graag vertellen wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij zijn namelijk het adres voor de aanschaf van een stofzuiger robot en dat is natuurlijk niet zonder reden. Ten eerste verkopen wij u een stofzuiger robot die voorzien is van de nieuwste technieken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het feit dat onze stofzuiger robot zich automatisch aanpast aan de omgeving? Wat bedoelen wij hiermee? Welnu, wanneer u bijvoorbeeld een ruimte door onze stofzuiger robot waar zowel laminaat alsook tapijten op de grond liggen, kan het voor een stofzuiger van een ander merk een probleem zijn om deze ruimte te onderhouden. Vele apparaten kunnen zich namelijk maar op een soort oppervlakte begeven. Onze stofzuiger kan daarentegen zelf detecteren op welk soort ondergrond hij rijdt en daar zal hij zich dan ook automatisch op aanpassen. Hij zal daarom de zuigmond op het tapijt anders instellen dan op het laminaat. Zo kunt u er dus zeker van zijn dat u alle hoeken van de kamer stofvrij zult houden. Maar dat is nog niet het enige waarmee onze stofzuiger robot zich van de ‘concurrentie’ onderscheidt. Het is namelijk ook nog een keer zo dat deze stofzuiger robot zich automatisch aanpast aan het soort oppervlakte dat hij schoon moet maken. Dit betekent dus dat hij op tapijt extra zuigkracht zal gebruiken, terwijl hij op gladde en dus minder stofvasthoudende oppervlakten een beetje minder kracht zal toepassen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de maximale capaciteit uit het apparaat haalt en dat resulteert in een altijd stofvrije ruimte.

De stofzuiger robot gaat automatisch terug naar het laadstation

Mocht u nog niet helemaal zeker weten of u graag een stofzuiger robot zou willen aanschaffen omdat u niet weet of u zin heeft om het ding aan het eind van de dag weer op het laadstation te zetten, dan kunnen wij u vertellen dat onze stofzuiger robot automatisch weer terugrijdt naar het laadstation dat wij uiteraard met dit product meeleveren. Na ongeveer honderd minuten zuigen is de batterij namelijk weer toe aan opladen al betekent dat niet dat u hier op hoeft te letten. Onze stofzuiger gaat namelijk automatisch weer terug naar het laadstation waardoor u er dus geen omkijken meer naar heeft. Dat maakt deze robot uitermate geschikt voor mensen die niet heel veel thuis zijn. Maar dat is niet de enige reden waarom u voor deze stofzuiger robot zou moeten kiezen. Heeft u bijvoorbeeld allergieën? Dan kunt u er van op aan dat u hier een heel stuk minder last van zult krijgen omdat deze stofzuiger heel erg goed is in het terugdringen van de huisstofmijt. Deze wordt voor negenennegentig procent uit het tapijt gezogen waardoor u er zeker van kunt zijn dat u hier geen last meer van zult hebben. Kom daarom snel even naar onze site Shop.Blaukpunktrobotics.eu kijken om afbeeldingen van deze apparaten te bekijken.

U kunt deze robot eenvoudig via onze site bestellen

Wij zouden geen goede leverancier van robots zijn wanneer wij ook het bestellen niet zo eenvoudig mogelijk maakten. Wij nodigen u daarom graag uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien:

  • welke robot het meest geschikt is voor uw woning
  • welke modellen wij u allemaal kunnen bieden
  • hoe u met ons in contact kunt komen voor wanneer u nog vragen heeft