Kom voor een gezond leven en lichaam naar de diëtiste in Den Haag

“Een gebalanceerd voedingspatroon is van essentieel belang als je je gezond wilt voelen en als je gezond wilt leven. Maar dat voedingspatroon is niet iets wat voor iedereen gelijk is. Je kunt dus niet zonder meer even online kijken hoe je gebalanceerd kunt eten. Eén van de belangrijkste verschillen tussen alle mensen is de spijsvertering. De snelheid hiervan verschilt nogal tussen de mensen. Bij de ene persoon is de spijsvertering enorm snel en bij de andere persoon juist heel langzaam. Hoe sneller de spijsvertering, des te meer brandstof je ook nodig hebt. Mensen met een snelle spijsvertering hebben doorgaans vrijwel de hele dag door trek en zin in eten. Daarnaast hebben ze ook vaak last van een zogenaamde after dinner dip na het eten. Dit komt omdat de spijsvertering enorm hard aan het werk gaat om het eten te verteren. Daardoor slurpt het heel veel energie en daardoor voel je je dus moe en loom na het eten. Iedereen heeft hier op zich last van, maar mensen met een snelle spijsvertering hebben er juist extra last van. Deze mensen zijn vaak ook slank of mager. Dat komt omdat er bijna niet tegen te eten valt. Hoe meer ze eten, des te sneller opereert de spijsvertering of metabolisme. Het advies om simpelweg meer te eten om aan te komen is dan ook absurd en nergens op gebaseerd. Als het allemaal zo gemakkelijk was, dan bestond er immers geen diëtiste in Den Haag. Het punt met een snel functionerende spijsvertering is dat je heel snel vetten verbrandt en dus niet snel aankomt. Veel mensen maken de fout door heel veel te eten tijdens het dinner. Maar als je inderdaad aan wilt komen, dan moet je ervoor zorgen dat je de hele dag door kleinere porties eet, zodat je geen hongergevoel ervaart. Daarnaast moet je ook veel vet eten, iets wat een diëtiste in Den Haag zou afraden als je op gewicht wilt blijven of wilt afvallen. Dus op het moment dat je wilt aankomen, dan gelden er hele andere regels en deze regels hangen heel erg samen met je eigen lichaam en hoe dit lichaam functioneert. Die dip waar we het hierboven over hadden komt dus omdat je teveel in één keer eet. Als je alle benodigde calorieën uitspreid over de dag, dan zal je de hele dag door hetzelfde energieniveau kunnen handhaven. Je hebt dus niet op een bepaald moment heel veel energie en op een ander punt heel weinig. Daarom is het ook een gebalanceerd dieet, want je voelt je ook beter in balans. Om dit te bereiken kun je dus wel wat hulp gebruiken en daarom doe je er goed aan om te kiezen voor een diëtiste in Den Haag.

Kom langs voor een consult bij de diëtiste in Den Haag

Mocht je op zoek zijn naar een diëtiste in Den Haag, dan kun je terecht bij Diëtistenpraktijk Almaaz. Hier kun je dan een 45 tot 60 minuten durend consult aanvragen. Tijdens het consult kan de diëtiste inschatten wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Deze doelen lopen per persoon heel erg uiteen. Zo kan een diëtiste in Den Haag je adviseren wanneer je één van de volgende doelen hebt:

  • Aankomen
  • Spiermassa opbouwen
  • Balans tussen vet en spieren herstellen
  • Afvallen
  • Een gezonder voedingspatroon aanleren
  • Op gewicht blijven
  • In balans komen/blijven

Realiseer je doelen via de diëtiste in Den Haag

Voor al dit soort ambities kun je een beroep doen op de diëtiste in Den Haag. Zij kan je helpen om deze doelen te bereiken en ze kan je de nodige handvatten geven.”