Kom inspirerend vergaderen in Noordwijk!

Vergaderingen staan doorgaans niet bekend om hun spannende karakter. Veel mensen zien vergaderen als een verplichte activiteit waar zij helaas maar moeilijk onderuit kunnen komen. Wij betreuren dat omdat een bijeenkomst met uw collega’s of met uw personeel heel nuttig kan zijn. U kunt namelijk nieuwe plannen ontwikkelen, kijken waar de verbeterpunten zitten in uw bedrijf en noem het allemaal maar op. Wij zijn daarom ook van mening dat het geen kwaad kan om het karakter van het vergaderen eens fors op te krikken. Hoe wij dit doen? Door u uit te nodigen om een keer te komen vergaderen in Noordwijk. Het is namelijk zo dat wij u hier kunnen ontvangen om te vergaderen in Noordwijk in een tot vergaderruimte omgebouwde kas. Hier kunt u goed overleggen met uw collega’s en u zult merken dat u hier heel veel inspiratie op kunt doen. Wij zijn namelijk van mening dat wanneer je mensen in een inspirerende omgeving plaatst, zij daar goed op zullen reageren en ook met interessante ideeën op de proppen zullen komen. Wij nodigen u daarom van harte uit om een keer te komen bekijken of het vergaderen in Noordwijk misschien ook iets voor u is. Wij heten u van harte welkom in ons Bloemenbed. Deze ruimte is al heel lang zeer populair en wij hopen dat wanneer u graag vergaderen in Noordwijk wilt, u voor ons zou willen kiezen. Wij bieden u een zeer sfeervolle ruimte waar u goed tot nieuwe besluiten kunt komen. Mocht u graag willen weten wat wij u allemaal nog meer te bieden hebben, dan hopen wij dat wij u een keer op Bloemenbed.com zouden mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk ook foto’s van onze locatie zien. Zo kunt u zien hoe leuk vergaderen in Noordwijk kan zijn. Surf vandaag nog even naar Bloemenbed.com.

Bij ons kunt u in een sfeervolle setting vergaderen in Noordwijk

Wij hopen dat wij u een keer zouden mogen verwelkomen in de kas die wij tot vergaderruimte hebben verbouwd. Deze oude kas is momenteel van de nieuwste technieken voorzien zodat u niet bang hoeft te zijn dat u niet gebruik kunt maken van bijvoorbeeld wifi of van een beamer om uw presentatie mee te geven. Wij hebben alles wat u nodig heeft en wij bieden u ook vele extra’s. Zo krijgt u van ons standaard koffie en thee aangeboden met iets lekkers en u kunt dit pakket nog uitbreiden door een lunch te bestellen voor het vergaderen in Noordwijk. Wij zullen u deze lunch verzorgen. Mocht u graag een hele dag in ons Bloemenbed willen doorbrengen, dan kan dat ook. Wij hopen dat wij u dan ook een borrel kunnen aanbieden. Zo sluit u een dagje vergaderen in Noordwijk af met een heerlijk gezellig moment. U zult zien dat u na een dag overleggen, weer vol nieuwe energie huiswaarts zult keren. Kijk daarom even op onze site om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij heten u van harte welkom om even op Bloemenbed.com te komen kijken. Hier vindt u ook onze contactgegevens.

Wij zorgen dat uw vergadering op rolletjes loopt

Wanneer u aan het vergaderen bent, is het altijd prettig om even een kopje koffie te kunnen drinken. Vandaar dat wij zorgen dat:

  • er altijd verse koffie voor u klaarstaat
  • wij altijd groene thee paraat hebben staan
  • u eindeloos sap kunt drinken tijdens uw vergadering

Wij nodigen u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben.