Klik PVC voor uw vloeren

Wellicht is u nog niet bekend dat PVC een zeer goed materiaal is voor vloerbedekking en al helemaal dat er klik PVC bestaat dat u als laminaat in elke ruimte van uw huis kunt leggen. Het klik PVC is in vele vormen en met verschillende designs te verkrijgen, waaronder in het uitgebreide assortiment van LAB21. Op www.lab21.nl ontdekt u de diverse mogelijkheden van klik PVC en u zult verstelt staan van de kwaliteit en schoonheid van dit product.

De keuze voor klik PVC

U kunt klik PVC in verschillende uitvoeringen vinden op de website van LAB21. Er zijn drie trends te benoemen namelijk:

  • Betonlook
  • Houtlook
  • Tegels

Dit zijn slechts drie trends, maar met een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden, waarbij u kunt kiezen voor klik PVC in plantformaat en in tegelformaat, met en zonder V-groep en met een diversiteit aan intensiviteit voor gebruik, wat klik PVC geschikt maakt als vloerbedekking voor vele ruimtes. Van babykamer met zeer licht gebruik tot zwaar gebruik in winkels en horecagelegenheden. Het mooie aan klik PVC is dat het zeer degelijk wordt gemaakt en toch een zeer luxe uitstraling biedt in elke ruimte waarin het wordt aangelegd. Het gemak van het leggen van klik PVC zorgt ervoor dat het ook nog eens door iedereen kan worden aangebracht en dat, wanneer het toch nodig is om een keer een deel te vervangen, ook eenvoudig een plank of tegel uit de vloer en weer in de vloer geklikt kan worden. Het klik PVC is beschikbaar van verschillende merken en deze staan vrijwel allemaal garant voor topkwaliteit en prachtige designs. Het is tegenwoordig geen enkel probleem om de luxe uitstraling van bijvoorbeeld een echte houten vloer of echte plavuizen in een ruimte aan te brengen, tegen een zeer voordelige prijs. U ziet het verschil amper, zo goed zijn de designs van klik PVC gemaakt. Het PVC is daarnaast warmer dan bijvoorbeeld een betonvloer. Zo kunt u de industriƫle look van beton toch doorvoeren, zonder dat u met de kou die van een dergelijke vloer afkomstig is te maken krijgt. Zeker wanneer u ook gebruik maakt van een isolerende ondervloer is een vloer van PVC ideaal.

Voordelig en zeer eenvoudig te onderhouden

Een vloer van PVC biedt verschillende voordelen. Buiten het feit dat dit soort vloeren vaak voordeliger zijn dan de natuurlijke materialen die voor houten vloeren of voor plavuizen worden gebruikt, is ook het onderhoud vaak vele malen vriendelijker dan deze natuurlijke materialen. Een vloer van hout moet goed onderhouden worden, omdat het hout op een gegeven moment plekken gaat vertonen van slijtage. Het hout moet dan opnieuw opgeschuurd worden en eventueel in de olie gezet worden en dat is met PVC niet aan de orde. Ditzelfde geldt voor een stenen vloer, zoals plavuizen van marmer of travertin. U kunt het PVC eenvoudig schoon houden met reguliere schoonmaakmiddelen en u hoeft dus geen special onderhoud te laten plegen om de vloer in topconditie te houden. De vloeren zijn daarnaast zeer vriendelijk in gebruik, zodat kinderen erop kunnen spelen met al hun speelgoed. Dit voordeel is ook zeer zeker van toepassing op gebruik van PVC vloeren in publieke ruimtes. Voor winkelend publiek of voor bezoekers van uw restaurant is dit wel zo prettig, want de vloer is goed bestand tegen het belopen van de vloer met schoenen en het PVC maakt het mogelijk om hoge standaarden te hanteren voor kwaliteit en hygiƫne. De luxueuze uitstraling van het PVC biedt daarmee op veel verschillende meerwaarde in uw zaak. Bent u benieuwd naar PVC voor uw vloeren? Komt u gerust eens langs bij LAB21 en ervaar de kwaliteit van klikbare PVC zelf.