Kies voor bestratingen Twenteklinker

Wil je jouw tuin op nieuw laten bestraten? Of ben je op zoek naar de mogelijkheden van bestratingen voor jouw oprit of tuinpad? Kijk dan eens op de website van Twenteklinker! Hier vind je een uitgebreid aanbod aan allerlei bestrating. Op de site vind je het aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte bestratingen in verschillende materialen, zoals:

  • Oud gebakken klinkers
  • Betonklinkers
  • Natuursteenkeien
  • Betonplaten
  • Keerwanden
  • Twenteklinker.nl

Om een idee te krijgen van de uitstraling van bestrating kun je altijd het beste het materiaal in het echt bekijken en onder verschillende weersomstandigheden. Een tegel of steensoort kan er nat heel anders uitzien dan droog! Voor bestratingen kun je prima bestratingsmateriaal hergebruiken. Onze materialen zijn voornamelijk door onszelf verwijderd bij projecten van opdrachtgevers. Dit is gebeurd met gespecialiseerd materiaal, waardoor beschadiging van de materialen wordt voorkomen. Zo weet je dus zeker dat het door jouw gekozen tweedehands bestratingsmateriaal van goede kwaliteit is en geen gebreken heeft.

Bestratingen; bereken de offerte online

Bestratingen bestaan in allerlei soorten en maten én prijsklassen. Het is belangrijke om vooraf te bedenken wat je wilt uitgeven aan de bestratingen van jouw tuin of terras. Bij de aanleg van een tuin heb je meestal altijd te maken met een budget. Denk ook eens aan gebruikt bestratingsmateriaal. Dit is aanzienlijk minder duur in aanschaf, maar hoeft qua kwaliteit niet onder te doen aan nieuwe materialen. Op de site bieden wij ook allerlei tweedehands bestratingsmaterialen aan. Wil je weten wat jouw bestratingen gaan kosten? Op de website kun je eenvoudig een offerteaanvraag doen. Zo krijg je direct een realistisch idee van de prijs van de bestrating die jij voor ogen hebt. Je moet qua budget altijd rekening houden met:

  • Arbeidskosten
  • Voorbereidend grondwerk
  • Bestratingsmateriaal
  • Gereedschap

Je kunt een deel van het werk uitbesteden of zelf doen, dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Gereedschap kun je vaak huren. Ook voor nieuwe bestratingen ben je bij Twenteklinker aan het goede adres. Wij hebben een ruim assortiment aan nieuwe bestratingsmaterialen, zoals betonnen terrastegels of gebakken klinkers. Houd bij het maken van een ontwerp rekening met de praktische mogelijkheden van de tuin. Zorg dat er voldoende loopruimte overblijft of dat de tuinset goed past op het aan te leggen terras. Een ander belangrijkelement bij het ontwerp van de bestrating is de lichtval in de tuin in de loop van het jaar. Bij de aanleg van een terras wil je natuurlijk optimaal gebruik maken van de zon en schaduwkanten van jouw tuin. Het is zonde als je hier achteraf ontevreden over bent.

Bestratingen voor sfeer

De juiste bestratingen kan jouw tuin de uitstraling geven waar je naar op zoek bent. Bestrating geeft een tuin en huis veel sfeer. Denk bijvoorbeeld eens aan een klassieke bestrating met een natuurlijke look door het gebruik van ‘oude waaltjes’. Een meer landelijke uitstraling bereik je natuursteenkeien te gebruiken. Met een pad van natuursteenkeien waan je je in je eigen tuin in Zuid-Frankrijk. Ga je een terras aanleggen? Het terras is voor veel mensen het belangrijkste deel van de tuin. Dit is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt en kan genieten van jouw tuin. Je kunt er samen met jouw gezin eten, spelen en van de zon genieten. Of denk eens aan het geven van een tuinfeestje of een barbecue? Het terras is dus een onderdeel van de tuin waar best wat aandacht aan mag worden besteed. Het is dus belangrijk om stil te staan bij de stijl en sfeer van jouw terras. De bestrating speelt hierbij een belangrijke rol. Er zijn allerlei soorten bestratingen, van klassiek tot modern. De bestratingen die je gebruikt in jouw tuin bepalen voor een groot gedeelte de sfeer en uitstraling.

Lees meer…