Kies epdm voor duurzame en goedkope dakbedekking

Bent u op zoek naar goedkope dakbedekking die u zelf kunt leggen? Wilt u graag een vorm van dakbedekking aanleggen waar u vervolgens geen omkijken meer naar heeft, in ieder geval voor een hele lange tijd? Dan is het zeker de moeite waard om dit artikel door te lezen. Hierin bespreken we namelijk de voordelen van epdm als vorm van dakbedekking. Dit bijzonder duurzame rubber is zeer geschikt voor het bedekken van platte daken. Ook is dit een goedkope vorm van dakbedekking. Het is al verkrijgbaar vanaf 9,95 per vierkante meter. Bovendien kan het maar liefst 60 jaar meegaan, afhankelijk van de kwaliteit van de epdm die u kiest. Er zijn vandaag de dag namelijk verschillende aanbieders van epdm actief in de markt, maar zij bieden niet allemaal dezelfde kwaliteit. Wilt u optimaal profiteren van alles wat dit materiaal te bieden heeft als vorm van dakbedekking of voor in uw goot? Dan kunt u het beste uw epdm bij een specialist bestellen. Vandaag de dag vindt u deze waarschijnlijk het snelst en eenvoudigst online. Kijkt u bijvoorbeeld eens op de website van Interexpress. Zij bieden materiaal van de hoogste kwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen. Op hun website kunt u veel te weten komen over de vele voordelen van epdm. Deze link brengt u er meteen naartoe: https://www.interexpress.nl/EPDM-dakbedekking-op-maat. Hieronder zullen we bovendien een handig overzicht opstellen van de voordelen van epdm. Maar laten we eerst de voordelen van Interexpress zelf kort beschrijven. Ten eerste profiteert u hier van de hoogste kwaliteit epdm. Deze is in Europa geproduceerd en is niet voorzien van een laagje talk. Bij de Amerikaanse variant is dit wel het geval, waardoor u het materiaal eerst moet voorbehandelen met een primer voordat u het kunt gaan leggen. Met de Europese epdm kunt u echter meteen aan de slag. Bovendien kunt u hier epdm op maat bestellen, zodat u geen naden hoeft te maken. Dit zorgt voor een nog beter resultaat! Het is dus zeker de moeite waard om te kiezen voor dit materiaal als u op zoek bent naar dakbedekking die u eenvoudig zelf kunt leggen. Bovendien kunt u hier vervolgens nog vele jaren plezier aan beleven! Hieronder hebben we nog meer voordelen van dit duurzame rubber voor u op een rijtje gezet!

Wat zijn de voordelen van epdm als vorm van dakbedekking?

EPDM wordt de laatste jaren steeds populairder als vorm van dakbedekking. De Europese variant is dan ook voordelig, duurzaam en handig in het gebruik. Daardoor is het materiaal ideaal om zelf te leggen. Het levert een strak resultaat op en is bovendien relatief goedkoop in de aanschaf. Daarnaast is het:

  • onderhoudsarm
  • bestand tegen UV-straling
  • bitumenbestending
  • zelfdovend
  • worteldoorgroeibestendig
  • bouwbiologisch verantwoord
  • snel te verwerken

De beste bedekking voor uw platte dak!

Wilt u snel uw platte dak (opnieuw) bedekken? Dan is EPDM voor u de beste keuze. Het is goedkoop, eenvoudig te verwerken en levert een mooi en duurzaam resultaat op. Dit duurzame rubber is bestand tegen allerlei dagelijkse, maar ook extreme omstandigheden. Over eventuele schade door de UV-straling van de zon hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken. U hoeft het nauwelijks te onderhouden om er maar liefst 60 jaar plezier aan te kunnen hebben. Sowieso krijgt u 15 jaar garantie bij Interexpress. Dit materiaal is bovendien erg geschikt voor groen- en sedumdaken. Het materiaal is bouwbiologisch verantwoord en dus ideaal voor liefhebbers van een groen dak met beplanting, tegenwoordig helemaal trendy! Bezoek nu de website van Interexpress voor meer informatie en prijzen!