Kies de dakdragers die ook op uw autodak passen

Hebt u een auto waarmee u graag op vakantie gaat? Bent u misschien vertegenwoordiger en merkt u dat u niet alle monsters in uw achterbak kunt krijgen, ook al hebt u deze bak ingeklapt en bent u in het bezit van een stationwagen? Dan zijn dakdragers en de daarbij behorende dakkoffers de oplossing. Deze dragers worden ook wel dakrails genoemd en kunt u op het dak vastzetten. Vrijwel elke personenwagen en ook vele busjes bieden de mogelijkheid aan om dakdragers op te bevestigen. Natuurlijk krijgt u een uitgebreide uitleg bijgeleverd als u dakdragers bestelt bij alleskanmee.nl. U zult overigens zien dat dit een peulenschil is en enkel een kwestie van klikwerk met eventueel een aantal schroefjes is. Omdat geen enkel merk laat staan model hetzelfde is, verschillen de dakdragers onderling erg qua maat. Daarom hebben we per merk alle beschikbare dragers op een rijtje gezet. Klik daarom op onze website eerst door naar de categorie “dakdragers” en kies dan uw automerk uit. Vervolgens kiest u het model uit. Zoals u zult zien bieden we niet alleen producten voor nieuwe auto’s aan maar ook voor klassiekers en occasions zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Zelfs dan hebt u nog wat uit te zoeken want bijvoorbeeld van de oudere Alfa Romeo 155 bieden we op dit moment 3 verschillende modellen dakdragers aan.

Vergeet niet om naast de dakdragers direct dakkoffers te kopen!

De dakdragers die wij aanbieden zijn allen van gerenommeerde topmerken. De volgende 4 merken vindt u daarom oververtegenwoordigd in onze catalogus:

  • Thule,
  • Farad,
  • MPlus,
  • En Cruz.

Dat geldt niet enkel voor de dragers maar ook voor de koffers die u daarop kunt bevestigen. U gebruikt dakkoffers als u net iets meer mee wilt nemen op uw reis dan normaal gesproken de bedoeling is. Erg handig als u een kleine auto hebt met een groot gezin of als u op wintersportvakantie gaat. Neemt u de ski’s, snowboards en kleding mee? Dan merkt u dat u al snel met een ruimtegebrek kampt in de kofferbak. Vanaf nu is dat probleem simpel te verhelpen want u hoeft de dakdragers maar een keer te bevestigen. Gooi de riante koffer op het dak en zorg dat de inhoud verdeeld is zodat uw auto niet overhelt naar een bepaalde kant. Dan komt u ongetwijfeld op een veilige manier en ruim op tijd op de bestemming ergens hoog in de bergen aan. En gaat u op wintersport? Vergeet dan niet om winterbanden onder uw auto te laten zetten en koop de sneeuwkettingen ook bij Alles Kan Mee! We verkopen namelijk naast dakdragers en koffers een keur aan autoaccessoires. Van kabelsets tot aan wieldoppen en van skidragers tot aan autozonwering, we zijn van alle markten thuis.

Als u vandaag voor 16:00 uur bestelt dan hebt u het morgen al in huis

Los ruimtegebrek in de auto eenvoudig op zodat de kinderen op de achterbank ook ruim kunnen zitten en zodat u de hond zelfs mee kunt nemen door dakdragers te bevestigen op uw dak. Het is erg eenvoudig om de juiste maat en het goede model te vinden. Mocht u toch nog enige vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd even onze klantenservice aanspreken. Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in en betaal via PayPal, iDEAL of credit card. U krijgt dan een bevestiging in uw inbox en we laten het u weten als de producten uw kant opkomen zodat de reis spoedig kan beginnen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel. U vindt ons in Den Bosch dus wellicht tot ziens!