Justfog biedt diverse modellen

Rookt u nu nog tabakssigaretten, maar zou u graag de overstap willen maken naar elektrisch roken? Dan zijn de producten van Justfog voor u een uitstekende keuze. Dit merk biedt bijvoorbeeld een uitstekende starterkit, waarin u bijna alles vindt wat u nodig hebt om te beginnen met dampen of vaporiseren, zoals elektrisch roken ook wel genoemd wordt. In het pakket vindt u uiteraard de e-sigaret zelf, maar ook bijbehorende batterijen, twee coils, een oplader en een handleiding. U hoeft naast deze starterset van Justfog dan enkel nog e-liquids aan te schaffen, de vloeistoffen die in het apparaatje gebruikt worden. Deze worden verwarmd, waardoor ze verdampen en u ze kunt inademen. Omdat er heel veel verschillende smaken liquids zijn en iedereen zo zijn eigen voorkeuren heeft wat betreft smaak, laten aanbieders van dergelijke sets u altijd los de e-liquids er bij kopen. U kunt dan kiezen voor een smaakvariant die het best bij u past. Kiest u voor een starterset van Justfog, dan hoeft u naast deze set dus enkel nog een liquid naar keuze er bij te bestellen en u kunt dan aan de slag gaan met het vaporiseren. Zo kunt u op een eenvoudige manier gezond gaan roken.

Justfog komt met verbeterde versie

Zoals gezegd biedt Justfog verschillende soorten e-sigaretten aan. Kort geleden hebben ze een geheel verbeterde variant op de markt gebracht, genaamd 1453 Ultimate. Wat is nu het grote voordeel van dit vernieuwde model ten opzichte van hun eerdere varianten? Er zijn verschillende verbeterpunten, namelijk:

  • de coil, het verwarmingselementje, is verbeterd waardoor er een vollere damp ontstaat en de smaakbeleving beter is
  • het uiterlijks is geperfectioneerd
  • er zijn betere materialen gebruikt, voor een grotere duurzaamheid
  • er kan gekozen worden voor een plat of een rond mondstuk

Al deze punten zorgen er voor dat de Justfog 1453 Ultimate zorgt voor een nog plezierigere rookervaring dan in het verleden al het geval was. Om het rookgenot zo hoog mogelijk te krijgen, is het wel belangrijk dat u het apparaatje gebruikt in combinatie met e-liquids van een goede kwaliteit. Want niet alleen het verwarmingselement en het verdampingsmechanisme in de Justfog hebben invloed op de gebruikservaring, ook de gekozen vloeistof beïnvloedt de ervaring natuurlijk enorm. Zorg er dan ook voor dat u voor kwalitatieve vloeistoffen kiest, zodat uw rookervaring zo optimaal mogelijk is en u niet meer de neiging krijgt om terug te grijpen op gewone sigaretten.

Dampershop.nl biedt alles voor dampen

Wilt u graag het nieuwste model van Justfog kopen of bent u een beginnende damper en hebt u meer interesse in een starterset waar alles in zit wat u nodig hebt? Wat u ook zoekt op het gebied van dampen, bij Dampershop.nl kunt u het altijd vinden. Een groot voordeel van deze zaak is dat zij enkel de beste merken verkopen, zoals Justfog, waardoor u er van verzekerd bent dat u altijd een hoge kwaliteit in huis haalt, voor welk product in hun webwinkel u ook kiest. U kunt bij hen niet enkel terecht voor e-sigaretten, zij hebben uiteraard ook een ruime keus aan liquids. Daarnaast vindt u bij hen ook diverse andere zaken die u nodig zou kunnen hebben, zoals losse onderdelen om uw apparaatje zelf weer te kunnen repareren en opladers voor de batterijen. Ook kunt u bijvoorbeeld een handige ketting bij hen kopen waar u de e-sigaret aan kunt hangen. Zo hebt u deze altijd bij de hand! Als u zoekt naar een van de artikelen van Justfog of naar een ander product op het gebied van vaporiseren, bij Dampershop.nl kunt u het altijd vinden!