Je konijn laten trimmen

“Heb jij een konijn en wil je hem of haar graag op de best mogelijke manier verzorgen? Dan raden we je aan om eens in de zoveel tijd te kiezen voor je konijn laten trimmen. Zeker wanneer je een langharig konijn hebt, dan is het heel erg slim om dit regelmatig te laten doen. Je konijn laten trimmen kun je bijvoorbeeld laten doen bij Trimsalon Brendine. Bij deze trimsalon in Noordwijk helpen ze je konijn op de best mogelijke manier.

  • Liefde
  • Aandacht
  • Geduld

Je konijn laten trimmen kost hier €35 per uur. Afhankelijk van de staat van de vacht van je konijn kan je konijn laten trimmen een bepaalde tijd in beslag nemen. Als je graag van tevoren wilt weten hoeveel tijd dit zal gaan innemen, dan raden we je aan om hierover contact op te nemen met de Trimsalon Brendine. Een van de medewerkers hier staat je uiteraard graag te woord en kan je meer vertellen over de mogelijkheden die ze je hier kunnen aanbieden. Het is natuurlijk belangrijk om je konijn goed te verzorgen. Je kunt hiervoor naar de trimsalon komen zodat de vacht van je konijn er weer fantastisch uitziet.

Waarom je konijn laten trimmen

Wanneer kun je nu het beste kiezen voor je konijn laten trimmen? Als je een langharig konijn hebt, dan is het je misschien al eens opgevallen dat er soms klitten en vervilten op de huid en in de vacht van je konijn zitten. Niet alleen ziet dit er niet mooi uit, maar het is ook nog eens erg pijnlijk voor het konijn. Dit is dus iets wat je het liefst wilt vermijden. Wanneer je begint te merken dat er klitten in de vacht van je konijn komen wordt het tijd om een afspraak te maken voor je konijn laten trimmen. Uiteraard wordt dit op een fijne manier gedaan voor je trouwe huisdier. Dit wordt nooit gehaast gedaan. Met veel geduld en tijd wordt ervoor gezorgd dat je konijn laten trimmen helemaal in rode wordt gebracht. Tijdens het trimmen wordt er niet alleen aan de vacht van je konijn gewerkt. Ook worden de nagels geknipt, de ogen en oren worden nagekeken en eventueel schoon gemaakt en je konijn wordt gecontroleerd op parasieten. Op die manier weet je dus zeker dat iedere behandeling hier helemaal compleet is. Wil je hier graag van tevoren meer over weten? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de medewerkers van de trimsalon. Zij nemen graag de mogelijkheden met je door op dit gebied.

Vraag om meer informatie

Bij een langharig konijn is het extra belangrijk om eens in de zoveel tijd te kiezen voor je konijn laten trimmen, maar ook bij een kortharig konijn kan het geen verkeerde keuze zijn om dit te laten doen. Zeker wanneer je konijn ouder wordt is het soms lastig voor het beestje om zichzelf schoon te houden. Parasieten krijgen dan meer kans en ook worden de ogen en oren minder goed schoon gehouden. Wil jij graag zelf je konijn ook goed verzorgen? Dan kan het erg goed helpen om je konijn goed in de gaten te houden en ook regelmatig zelf te borstelen. Je kunt altijd aan de medewerkers van de trimsalon vragen om je een aantal tips te geven op dit gebied. Op die manier weet je dan zeker dat je dit op de juiste manier aanpakt. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Neem dus vandaag nog contact met ze op om dit allemaal goed te regelen en je weet zeker dat het allemaal in orde komt.”