IT recruitment gezocht? Kies voor Aatop ICT personeelsintermediair!

Bent u opzoek naar nieuwe IT professionals voor uw bedrijf? Dan bent u bij IT recruitment van Aatop ICT aan het juiste adres. Meer dan tien jaar werven wij diverse IT-ers die goed passen binnen uw bedrijfscultuur en de openstaande functie. Wij kiezen voor een persoonlijke en directe aanpak. Daarbij leren wij uw bedrijf graag beter kennen, zodat gericht opzoek kan worden gegaan naar passende nieuwe collega’s als IT recruitment. Dit proces is tevens onze werkwijze bij het selecteren van kandidaten. Door de tijd te nemen en hen beter te leren kennen, kunnen wij veel beter een aantal geschikte professionals selecteren en dat is waar het ten slotte om gaat. Vinden wij in uitzonderlijke situaties niet een vervulling op uw vacature? Dan hoeft u ons niets te betalen. Als IT recruitment Aatop ICT werken wij namelijk op basis van no cure, no pay.

IT recruitment

Aatop ICT is opgericht in het jaar 2008 en is al meer dan tien jaar ervaren specialist als IT recruitment. Ons gemotiveerde en gedreven team staat dagelijks met veel kennis en toewijding klaar om uw IT professionals te vinden. Door kenmerkende vacatures te schrijven, werken wij structureel al aan een filter voor de juiste kandidaten. Als IT recruitment hanteren wij absoluut geen agressieve werkwijze. Wij nemen namelijk juist te tijd om partijen beter te leren kennen. Op basis daarvan maken wij een match van soft skills, hard skills en de bedrijfscultuur. Iemand kan namelijk perfect lijken voor de functie, maar als hij of zij niet prettig kan werken binnen uw bedrijfscultuur, dan zal het niet op een succesvolle samenwerking uitlopen. Onze IT recruiters begrijpen de IT wereld als geen ander en kunnen zich goed inleven in zowel kandidaten als organisaties. Daarbij doen wij de IT-ers werving en selectie als IT recruitment vanuit vier vestigingen in Nederland, namelijk Amsterdam, Veenendaal, Sliedrecht en Zwolle. Een aantal functies waarbij wij bemiddelen zijn:

– Software ontwikkelaar PHP, Java, .NET

– Applicatiebeheerders

– IT Support-/ Helpdeskmedewerkers

– Systeembeheerders/Netwerkbeheerders

– Consultants

– IT Projectmanagers

Aatop ICT

Wij onderscheiden ons als Aatop ICT IT recruitment door onder andere onze transparantie communicatie. Duidelijke communicatie, zodat u weet wat u van ons mag verwachten, dat is ons uitgangspunt. Daarnaast staat integriteit en vriendelijkheid erg hoog in het vaandel. De mens staat bij ons centraal. Daarbij gaan wij voor oprechte, openhartige gesprekken, waarbij wij zeer secuur omgaan met onze klanten en sollicitanten. De bedrijfsvoering kenmerkt zich als betrokken en persoonlijk. U heeft bij ons één vaste contactpersoon, die zich verdiept in uw bedrijf of organisatie. Gezamenlijk worden hard skills en soft skills besproken, zodat de vacature tevens passend bij uw bedrijfscultuur, opgesteld kan worden. Duurzame relaties is waar wij bekend om staan. U mag onze partners altijd bellen als referentie. Op deze wijze weet u zeker dat wij als IT recruitment voor u op een vriendelijke en efficiënte wijze opzoek gaan naar nieuwe IT professional die jullie team gaat versterken!

IT recruitment Aatop ICT:

 • Ruime ervaring
 • Efficiënt selecteren en werven
 • Professioneel en secuur
 • No cure no pay principe
 • Vier locaties in Nederland
 • Zeer uitgebreid netwerk
 • Een vaste contactpersoon
 • Snel een IT professional voor uw team
 • Betrokken, vriendelijk en oprecht
 • Duurzame arbeidsrelaties
 • Persoonlijke en uitgebreide kennismakingsgesprekken

Bent u nog zoekende naar IT recruitment of heeft u snel een geschikte IT-professional nodig? Zoek dan niet langer verder. Aatop ICT vindt uw IT medewerkers snel en zorgvuldig. Bekijk voor meer informatie onze website of neem gelijk contact op voor advies of vragen: aatop-ict.nl.