Is een haartransplantatie de oplossing voor uw probleem?

Toen ik twintig werd, had ik al snel in de gaten dat ik van geluk mocht spreken wanneer ik de vijfentwintig zou halen met een volle haardos. Het is namelijk zo dat ik bijna per maand merkte dat ik snel kaler werd en  als ik dan naar de mannen in mijn familie keek, dan was het al heel snel duidelijk dat ik niet het type oude man zou worden dat bekend zou staan om zijn weelderige lokken. Ik heb namelijk gemerkt dat ik mij moest gaan voorbereiden op een kale kop en dat vond ik heel vervelend. Ik heb daarom  gekeken of ik iets kon doen om mijn haar te behouden  en eigenlijk was een haartransplantatie de  enige  optie. Ik heb namelijk gemerkt dat er geen goede middelen zijn die zorgen dat je een haartransplantatie kunt voorkomen. Ik ben daarom maar meer informatie gaan zoeken over een  haartransplantatie en waar ik dan een haartransplantatie zou kunnen uitvoeren. Ik heb toen allerlei instanties en klinieken bekeken op het internet, maar telkens  moest ik weer tot de conclusie komen dat een haartransplantatie voor mij  onbetaalbaar zou zijn. Je moet namelijk heel diep in de buidel tasten bij negen van de tien aanbieders van een haartransplantatie. Gelukkig heb ik op een gegeven moment de mensen van esteworld-haartransplantatie.nl gevonden. Deze mensen bieden een haartransplantatie aan voor een heel goede prijs. Eerst snapte ik  niet hoe zij dit zo voordelig konden doen, maar ik had al snel in de gaten dat dit kwam doordat de haartransplantatie niet in Nederland zou worden uitgevoerd. Je haartransplantatie wordt namelijk uitgevoerd in Turkije. Ik vond dit eerst een beetje eng want ik wist niet zeker of de mensen daar bijvoorbeeld wel een beetje Engels zouden kunnen spreken. Als er dan wat was tijdens de behandeling, is het belangrijk om te zorgen dat je je verstaanbaar kunt maken. Gelukkig las ik het antwoord al heel snel  op de site: men spreekt zelfs gewoon Nederlands in deze kliniek. Men werkt altijd met Nederlandse patiĆ«nten dus uiteraard kan men in deze kliniek goed Nederlands praten. De behandeling wordt ook slechts ten dele in Turkije gedaan. Genoeg reden voor mij dus om hiereen haartransplantatie aan te vragen. Ik was namelijk al snel van mening dat ik hier heel veel baat bij kon hebben. 

Mijn haartransplantatie is heel goed gelukt

Ik heb het traject om een  haartransplantatie op  te  starten aangevraagd en ik mocht al heel snel een keer langskomen in de kliniek in Nederland.  Ik heb toen mijn wensen besproken en ik kreeg te horen dat zij mij heel goed konden helpen. Ik was  blij  dat ik hier een haartransplantatie kon ondergaan en over de behandeling en de kosten heb ik dan ook niets te klagen. Ik ben inmiddels geholpen en ik kan u zeggen dat ik over een tijdje weer een mooie, volle haardos heb. 

Ik ben zeer tevreden 

Ik ben heel blij dat ik hier een haartransplantatie heb ondergaan want ik heb inmiddels mijn  haar weer  terug. Kortom:

  • Deze behandeling is mij heel goed bevallen 
  • Ik heb inmiddels mijn haren weer terug
  • Ik ben zeer te spreken over hoe deze mensen mij ontvangen en begeleid hebben 

Ik kan iedereen aanraden om ook een  keer naar de mogelijkheden van deze kliniek te kijken.