Ingenium bedrijfsadvies biedt vele online cursussen aan

ingeniumbedrijfsadvies - Bedrijfsadvies

Wilt u graag een carrièreswitch maken? Kunt u dat binnen uw bedrijf doen of moet u nadien een andere baan zoeken? Of zit u al tijden thuis en is het tijd voor actie? Hoe dan ook, om bij de tijd te blijven is het noodzakelijk dat u een moderne cursus volgt. Een training waar u kunt leren om bijvoorbeeld elektronische machines te keuren of een cursus om kindergelegenheden en speeltoestellen te keuren. Wij van ingeniumbedrijfsadvies.nl kunnen u leren om uw bedrijf van bedrijfsadvies te voorzien. We maken een keurmeester of inspecteur van u. Misschien heeft uw bedrijf veel problemen gehad met de wetgevingen omtrent de veiligheid van bepaalde machines. Misschien dat jullie de maatregelen niet in acht namen of omdat het onderhoud aan bijvoorbeeld zware machines niet goed wordt uitgevoerd. Het is iets menselijks en daarom zijn er diverse strenge keuringen. Een bedrijf kan ook een interne keurmeester aanwijzen die dergelijke installaties en processen nauwlettend in de gaten houdt. Diegene kan uw bedrijf van het juiste bedrijfsadvies voorzien zodat er op tijd wordt ingegrepen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan daarom zo zijn dat zelfs de interne keurmeester het geheel niet kan overzien. Een second opinion of een dubbele check is geen overbodige luxe. Wilt u daarom een eigen bedrijf beginnen dat bedrijfsadvies kan geven? Ook dan kunt u specifieke trainingen bij ons volgen zodat u in de toekomst diverse bedrijven van een onafhankelijk eerlijk en objectief rapport kunt voorzien.

Wilt u uw bedrijf van bedrijfsadvies kunnen voorzien? Meldt u dan aan

In het midden van het land bevindt zich ons trainingscentrum, in Lexmond om precies te zijn. Komt u van ver en gaat u een aantal dagen een bedrijfsadvies training volgen? Dan kunt u een hotel boeken in Utrecht, Gorinchem of Rotterdam. Dan bent u snel in Lexmond. Tijdens de cursus wordt u zowel persoonlijk als klassikaal begeleid. Er worden cases voorgelegd en u krijgt natuurlijk heel wat huiswerk mee naar huis. Als u aldus binnen uw bedrijf bent aangewezen als degene die keurmeester mag worden, dan is het handig om bij Ingenium bedrijfsadvies een training te volgen. Van vrijwel elk elektronisch apparaat hebben we specifieke cursussen. Immers, bij het keuren van medisch apparatuur komt totaal andere kennis kijken dan het controleren van een heftruck of ladder. Er zijn ook een aantal trainingen die vrijwel alle leidinggevenden van uw bedrijf moeten halen. Dit heeft niet zoveel met bedrijfsadvies te maken maar meer met acuut gevaar en de veiligheid. Dit zijn zelfs verplichte trainingen voor veel medewerkers. Er moet namelijk bij elk bedrijf, dienst of instelling iemand aanwezig zijn met de volgende certificaten:

  • Bedrijfshulpverlening, vergelijkbaar met een EHBO-diploma,
  • Dit geldt zeker voor winkeliers,
  • En hierop zijn aanvullende cursussen voor te volgen.

Wilt u liever even de kat uit de boom kijken? Dat vinden we geen probleem

Wilt u alles nog even rustig nalezen voordat u een training van Ingenium bedrijfsadvies uit kiest? Downloadt dan gratis een brochure met alle informatie over de training die u misschien wilt volgen. U kunt na een cursus open en eerlijk uw bedrijf helpen door hen bedrijfsadvies te geven. Maar u kunt ook als keurmeester een eigen bedrijfje starten. Het is dan echter wel aan te raden om af en toe een herhalingscursus te volgen zodat u up to date blijft met de laatste ontwikkelingen. Hebt u hier nog vragen over? Neem dan vrijblijvend contact op met ons hoofdkantoor in Hengelo. We zijn telefonisch bereikbaar en u kunt uiteraard een e-mail sturen met al uw prangende vragen. Vergeet niet om ons toe te voegen op Linked in.