In je eigen prive wellness in Amsterdam kom je helemaal tot rust

Voor elk stelletje dat op zoek is naar een originele manier om er samen even tussenuit te gaan is er nu een heuse prive wellness in Amsterdam, namelijk Spa 1001. In dit fantastisch mooie complex kun je een ruimte afhuren waarin allerlei saunafaciliteiten staan, welke geheel voor jullie zelf alleen zijn. Het is dus echt een prive sauna, welke voor 2,5 of 5 uur helemaal voor jullie is. De reden dat veel mensen dit super fijn vinden is dat ze het niet prettig vinden om een sauna te moeten delen met andere mensen. Dit hoeft niet alleen te zijn omdat ze zichzelf niet bloot durven te geven aan vreemden, maar het kan ook da tje simpelweg de privacy mist om goede gesprekken te voeren met je partner of met een vriendin. In je eigen prive wellness in Amsterdam heb je die privacy wel, en kun je dus alles bespreken wat je maar wilt zonder dat er vreemden meeluisteren. Daarnaast kun je uiteraard ook naakt gebruik maken van deze sauna en andere faciliteiten, maar dan zonder dat je jezelf hoeft te showen aan allemaal mensen die je niet kent, en ook zonder dat je hen naakt hoeft te zien. Dit is de voornaamste reden dat deze prive wellness in Amsterdam zo populair is. Hij wordt vaak afgehuurd door stelletjes voor een romantisch uitje, maar ook door groepen vriendinnen die een gezellig dagje uit hebben gepland.

Prive wellness in Amsterdam met high tea inbegrepen

Bij Spa 1001 kun je desgewenst je verblijf in die prive wellness in Amsterdam aanvullen met een lekkere high tea. Deze wordt vooraf of na afloop van je saunabezoek geserveerd in de loungeruimte. Deze high tea bestaat uit zowel zoete als hartige hapjes, en is een heerlijk extraatje. Na een saunaverblijf hebben de meeste mensen namelijk best wel honger, en is het wel zo fijn als je meteen op de bank kunt ploffen terwijl je een heerlijke high tea voorgeschoteld krijgt. Uiteraard krijg je er diverse theetjes bij, je moet immers na een saunabezoek in deze prive wellness in Amsterdam ook goed drinken om je vochtgehalte aan te vullen. 

De faciliteiten in deze sauna in Amsterdam

In de ruimtes van deze prive wellness in Amsterdam vindt je altijd dezelfde faciliteiten, namelijk de volgende:

  • Een Finse sauna
  • Warme en koude voetenbaden
  • Een betegelde relaxbank
  • Een stoomcabine
  • Een bubbelbad

Al deze faciliteiten bevinden zich in dezelfde ruimte, welke wordt afgesloten voor de rest van de gasten. De gehele ruimte is dus helemaal voor jullie alleen. Ideaal voor stelletjes die er even samen op uit willen en iets romantisch zoeken waar ze niet kunnen worden gestoord. Deze prive wellness in Amsterdam is af te huren voor zowel 2,5 als 5 uur. Veel mensen vinden 2,5 uur al meer dan voldoende, maar als je verder geen plannen hebt op de rest van de dag en je bent met een wat grotere groep dan is 5 uur ook goed te doen. In dat geval wordt er doorgaans wel gebruik gemaakt van de high tea, welke je nuttigt in de loungeruimte. Dus ben jij op zoek naar een leuke optie voor een romantisch uitje in Amsterdam? of wil je een middagje iets relax doen met vriendinnen? Boek dan snel je verblijf bij Spa 1001, want daar kom je gegarandeerd ontspannen vandaan!