In drie stappen de beste verkoopmakelaars

huis-verkopen-offertes - verkoopmakelaars

Staat je huis al een flinke poos te koop, of wil je gewoon snel een verkoopmakelaar aan de haak slaan? Breng dan een bezoek aan http://www.huis-verkopen-offertes.nl/hoe-werkt-het. Op deze site vind je in 3 stappen de beste verkoopmakelaars, die je kunnen helpen bij de snelle verkoop van je woning. Hoe gaat het proces in zijn werk?

  • Stap 1: Invullen van je wensen
  • Stap 2: Offertes opgestuurd
  • Stap 3: Contract afsluiten en betaling

Op bovenstaande site vind je een uitgebreid formulier, waarop je precies kunt aangeven op welke manier je het huis wilt verkopen. Eerst verschaf je een aantal gegevens van je woning. Zo kun je aangeven hoe groot de woning is, wat voor type woning je precies verkoopt en hoeveel (slaap) kamers het pand heeft. Hierna geef je een aantal voorkeuren op. Je kunt bijvoorbeeld selecteren dat je lage kosten belangrijker vindt dan ervaring, of andersom. Ook kun je laten noteren dat jij zelf de bezichtigingen doet, wat een flinke som geld bespaart. Tot slot noteer je nog een aantal persoonlijke gegevens en dan kan het formulier verstuurd worden. Jouw wensen worden door huis-verkopen-offertes.nl doorgestuurd naar verkoopmakelaars in de regio. Deze verkoopmakelaars krijgen vervolgens een aantal dagen de tijd om te reageren op jouw aanvraag. Het kan zijn dat één van hen al binnen een paar uur een offerte heeft opgestuurd. Je wachttijd is dus minimaal! Nadat je alle offertes hebt ontvangen, kun je zelf een keuze maken tussen de verschillende verkoopmakelaars. Bij alle offertes wordt uitgegaan van jouw wensen, maar sommige kantoren regelen de zaakjes net iets anders. Zij vragen bijvoorbeeld een hoger courtage voor de verkoop, of hebben minder connecties in de regio. Kies daarom voor een makelaarskantoor dat goed voelt en waarbij al jouw wensen worden gehoord.

Keuze maken in verkoopmakelaars

Bij je keuze houd je natuurlijk rekening met het courtage en de connecties van de makelaar. Hiernaast zijn er nog een aantal andere zaken waar je op kunt letten. Zo zie je op de offerte direct wat de makelaar vraagt voor een bezichtiging. Een makelaar die buiten jouw regio actief is, zal hier meer voor vragen dan een lokaal bedrijf. Het lokale bedrijf kan immers een stuk sneller en goedkoper naar het huis afreizen. Een ander punt is de reputatie van de makelaar. Voordat je een contract ondertekent ,kun je op het internet opzoeken wat andere klanten over het kantoor in kwestie hebben gezegd. Worden de verkoopmakelaars van dit kantoor niet goed beoordeeld, dan moet je misschien een andere offerte accepteren. Huis-verkopen-offertes.nl legt jou geen eisen op. Mocht je niet tevreden zijn met de geleverde offertes, dan hoef je deze niet te accepteren. Je hoeft dan bovendien niets te betalen voor de geleverde dienst. De service is dus geheel vrijblijvend. Vind je wel de makelaar die je zoekt, dan vraagt het bedrijf een kleine vergoeding. Ben je op zoek naar de beste verkoopmakelaars, dan ben je hier aan het juiste adres! Ga niet zelf op zoek, maar laat professionals contact met jou opnemen.

De deal sluiten

Nadat je een keuze hebt gemaakt zorgt huis-verkopen-offertes.nl dat je in contact komt met het kantoor dat de offerte heeft verstuurd. Vervolgens ben je vrij om daar een afspraak te maken om verder in gesprek te gaan. Wanneer iedereen tevreden is kan de deal gesloten worden. Je huis verkopen is dankzij dit systeem een fluitje van een cent! De beste verkoopmakelaars staan voor je klaar, waar wacht je nog op? Surf direct naar de site en vraag geheel vrijblijvend 4 offertes aan.