Ik zocht een tweedehands wheel drive

Vorig jaar ben ik na tien jaar in Afrika te hebben gewoond, weer naar Nederland teruggekeerd. Ik kan u zeggen dat ik bijna niets mis van Ghana, het land waar ik gewoond heb, behalve de wagens die ze daar rijden. Die zijn namelijk allemaal wheel drive en als je dat eenmaal gewend bent, wil je nooit meer anders. Vandaar dat ik na mijn terugkomst ook meteen even ben gaan kijken of ik in Nederland ergens een bedrijf zou kunnen vinden waar ik voor een schappelijk prijsje een mooie wheel drive zou kunnen vinden. Ik ben daarom eens even op het internet gaan kijken waar ik voor een lage prijs een mooie wheel drive zou kunnen vinden. Ik vond al heel snel veel bedrijven die een heel mooie wheel drive aanboden, maar helaas werden deze mooie bolides nooit voorzien van aantrekkelijke prijskaartjes. Dat vond ik heel jammer want alhoewel ik de wagens heel mooi vond, kon ik ze simpelweg niet betalen. Vandaar dat ik maar gewoon dapper door gen gaan zoeken naar andere firma’s die mij aan een mooie wagen zouden kunnen helpen. Ik heb dat gedaan door even bij vrienden en familie te vragen of zij nog een goed adresje wisten waar ik een mooie wagen zou kunnen aankopen. Een goede vriend van mij wees mij toen op Lesscher 4wd. Over deze site ben ik zo ontzettend tevreden dat ik er graag even een recensie over wilde schrijven.

Een mooie wheel drive voor een zeer scherpe prijs

Ik vind het altijd heel vervelend om meer geld voor iets neer te moeten tellen dan nodig is, zeker wanneer het gaat over de aanschaf van een wheel drive. Vandaar dat ik zo enthousiast was over de site Lesscher4wd.nl. Al bij de eerste blik op deze site zag ik dat men hier heel mooie wagens aanbiedt en dat ook nog eens tegen een zeer lage prijs. Dat sprak mij natuurlijk heel erg aan en daarom ben ik op een mooie dinsdagmiddag eens op mijn gemak door het ruime assortiment van dit bedrijf gaan bladeren. Ik keek mij de ogen uit mijn hoofd, hier heeft men de mooiste wagens voorzien van wheel drive in de catalogus opgenomen en daar kun je als autoliefhebber alleen maar heel erg vrolijk van worden. Ik zag al heel snel een mooie wheel drive staan en deze wilde ik graag even nader bekijken. Omdat ik nog een aantal vragen had waarvan ik het antwoord niet op de site kon vinden, heb ik daarom maar eens even een mailtje gestuurd naar een van de medewerkers van deze firma. Deze vrouw antwoorde mij al binnen een uur en dat vond ik heel erg fijn. Dat noem ik nog eens service!

Hier wordt de klant als koning behandeld

Een van de grote pluspunten van Lesscher4wd.nl, is dat men hier alleen de beste wheel drive in het assortiment opneemt. Daarnaast zorgt men er te allen tijde voor dat de klant nooit meer hoeft te betalen dan nodig is. Ik heb hierdoor een haarscherpe deal weten af te sluiten en daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb de wagen binnen een week geleverd gekregen en ik kan u zeggen dat ik met heel veel plezier gebruikmaak van deze mooie bolide. Kortom:

  • ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf
  • ik heb hier de auto van mijn dromen gevonden
  • ik raad iedereen aan even op de site van dit bedrijf te kijken
  • Lees ook : Service | www.lesscher4wd.nl