Ik voel mij beter en gezonder door luchtzuivering

Ik voel mij beter en gezonder door luchtzuiveringIk werk als freelancer vanaf huis en ben het grootste gedeelte van de dag thuis. Ik merkte dat ik last kreeg van hoofdpijn en waterige ogen, maar sinds ik een apparaat heb gekocht voor de luchtzuivering voel ik mij veel beter. Nadat ik verschillende websites had bezocht, besloot ik om een luchtreiniger te kopen van ProAirTech. Sinds ik het apparaat thuis heb staan, voel ik mij veel beter en gezonder. Ik ben ongeveer vier jaar geleden begonnen te werken als programmeur. Ik vond programmeren altijd erg leuk om te doen, maar deed het voornamelijk als hobby. Toen ik zag dat er erg veel vraag was naar programmeurs wilde ik proberen om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik had destijds niet de benodigde kennis en ervaring om als volwaardige programmeur aan de slag te gaan, maar gelukkig vond ik een bedrijf waar ik kon leren en werken tegelijk. Ik heb ongeveer drie jaar lang voor dit bedrijf gewerkt, maar besloot een jaar geleden om freelance aan de slag te gaan. Ik wilde graag meer controle over mijn eigen uren en wilde graag opdrachten doen die ik leuk vond. Ik veranderde de logeerkamer tot mijn kantoortje en vond al snel veel leuke opdrachten. Ik vind het erg fijn om freelance en thuis te werken, maar het heeft ook nadelen. Op het kantoor waar ik gewerkt had was de luchtzuivering goed geregeld, maar ongemerkt was dat niet het geval bij mij thuis. Ik maakte mij nooit zorgen over luchtzuivering, maar na een paar maanden thuiswerken, merkte ik dat ik regelmatig hoofdpijn en waterige ogen had.    

Een reiniger voor de luchtzuivering gekocht

Ik dacht eerst dat de hoofdpijn en waterige ogen kwam doordat ik bijna de hele dag achter de computer zat, maar dat deed ik de afgelopen jaren ook en toen had ik geen last. Toen ik een oud collega over mijn probleem vertelde, zij hij dat hij vroeger ook dit probleem had. Hij werkt ook als freelancer en doet dit ook vanaf huis. Door een betere luchtzuivering in huis werden zijn klachten minder, daarom leek het mij een goed idee om een luchtreiniger te testen. Online zocht ik naar meer informatie over luchtzuivering en naar webshops waar ik een luchtreiniger kon kopen. Ik vond verschillende websites, waaronder die van ProAirTech. Op deze website vond ik veel informatie en een mooie luchtreiniger voor een goede prijs. Ik las veel goede reviews over een reiniger en besloot om dit apparaat te kopen.

Een groot verschil

Het apparaat dat ik gekocht heb zorgt voor een goede luchtzuivering en mijn klachten zijn sindsdien weg. De reiniger heb ik in mijn kantoortje gezet.Ik ben erg blij met mijn aankoop, want voor een klein bedrag voel ik mij veel beter. Ik kan mij hierdoor beter concentreren op mijn werk en doe meer op een dag. De aankoop van een luchtreiniger via ProAirTech.nl was een goede keuze en kan ik aan iedereen aanraden.

  • Ik heb geen last meer van mijn klachten
  • Ik voel mij gezonder
  • De reiniger heeft veel goede reviews
  • De reiniger ziet er mooi uit en was niet duur