Hulp nodig met uw schadeauto verkopen?

inkoopschadeauto - Schadeauto verkopenWilt u graag uw schadeauto verkopen? Kijkt u dan vooral eerst even op onze website. Want wij willen graag uw afgedankte of afgekeurde auto van u overnemen. Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Dat wil zeggen dat u een eerlijk bod krijgt zodat u waarschijnlijk direct uw schadeauto wilt verkopen aan inkoopschadeauto.nl. Zoals de naam van onze website al zegt: schadeauto’s opkopen doen wij op vaste basis. Wist u dat wij 365 dagen per jaar voor u klaar staan? En dan ook nog eens 24 uur per dag. U kunt ons letterlijk in de nacht contacten. Ligt u bijvoorbeeld te piekeren over uw auto en hoe u er zo snel mogelijk vanaf kunt komen? Of hebt u in de nacht een aanrijding gehad en is uw auto total loss verklaard? Dan doen wij er beslist niet moeilijk over als u direct met ons contact wilt opnemen. Als het trouwens voor u ongelegen uitkomt dan kunt u ook even naar de website toegaan en daar uw naam en telefoonnummer achterlaten. Op een geschikter moment bellen we u even op en kunt u direct uw schadeauto verkopen aan ons. Uw schadeauto verkopen wordt daardoor wel erg aantrekkelijk. Kijkt u eens bij de vele reacties die klanten op onze site hebben achtergelaten! Wellicht overtuigen ze u er van dat het een goed idee is om uw schadeauto te verkopen aan ons bedrijf.

Een schadeauto verkopen kunt u het beste bij ons doen

Waarom zou u uw schadeauto verkopen aan ons? Ten eerste krijgt u er een goede prijs voor. En dat is erg belangrijk want u wilt waarschijnlijk snel een nieuwe wagen kopen. Ten tweede krijgt uw trouwe auto een tweede leven. Het komt regelmatig voor dat we uw auto gedeeltelijk kunnen opknappen met onderdelen van andere sloopauto’s of schadeauto’s. We kunnen uw auto een tweede leven geven in een ander land. Een land waar men het financieel zwaarder heeft en dus niet het nieuwste van het nieuwste kan betalen. Wij hebben connecties met garages en dealer over de hele wereld dus wie weet rijdt uw auto over een paar maanden wel rond in Brazilië, Kenia of Rusland. Alles is mogelijk! Mocht uw auto absoluut niet meer te redden zijn dan kan het worden gerecycled. Wij brengen het dan naar de sloop en daar vangen we een aardig bedrag mee. Met dat geld kunnen we weer nieuwe auto’s opkopen. Dankzij de recycling van uw auto levert u een belangrijke bijdrage aan het milieu. Dus er zijn zowel egoïstische als altruïstische redenen om uw schadeauto te verkopen aan ons bedrijf.

Hebt u hier vragen over? Stel ze aan onze klantenservice

Wilt u graag uw schadeauto verkopen? Of hebt u een ander type voertuig? Want wij kopen naast deze schadeauto’s ook het volgende op:

  • Occasions, we vinden er een garage of dealer voor.
  • Sloopauto’s. We brengen deze auto’s naar sloperijen bij u in de buurt.
  • En exportauto’s. Deze wagens knappen we op en verschepen we naar een ander continent.

Op basis van de gegevens die u aan ons verstuurd kunnen we een waardebepaling en prijsindicatie bepalen. Het is daarom verstandig om een aantal digitale foto’s van de schade toe te voegen aan de e-mail. Als u akkoord gaat met ons aanbod dan komt de chauffeur naar u toe. Hij zal de exacte prijs bepalen en als u met dat bod akkoord gaat dan kunt u de schadeauto verkopen. De RDW vrijwaringspapieren kunt u direct tekenen en u moet niet vergeten om uw wagen af te melden bij uw autoverzekeraar. We kunnen u eventueel laten weten wat er precies met uw auto gebeurt in de toekomst!