Hulp nodig bij outplacement in Enschede?

Visie groep Enschede onderscheidt zich door snel schakelen en goed handelen vanuit de juiste deskundigheid en een natuurlijke drive. Wij verkennen, vergroten en versterken de mogelijkheden van mensen op het gebied van werk of zorg. Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen met afstand tot de maatschappij of werk, met hierbij als einddoel dat iedereen zich goed op zijn plek voelt en gewaardeerd. Wij staan bekend om onze laagdrempeligheid en praktische aanpak, met een team van enthousiaste collega’s en een gedeelde visie. Wij hebben al veel mensen kunnen helpen, en helpen u ook graag verder. De dienstverlening van Visie Groep is gericht om goede begeleiding, en wij bieden voor bijvoorbeeld een dienstverband een jobcoach aan. Wij bieden hulp aan bij outplacement in Enschede.

Hulp bij outplacement

Als u op zoek bent naar een re-integratiebureau dat u weer aan het werk kan helpen, bent u bij Visie Groep juist terecht. Wij schakelen snel, en helpen u graag met het juiste re-integratieproject zodat u snel weer aan het werk kan. Een re-integratietraject kan ingezet worden in samenspraak met het UWV, de gemeente of een werkgever, en afhankelijk van uw uitkering kunnen wij kijken of u hier gebruik van kan maken. Zo gewenst kan u altijd eerst contact opnemen over de mogelijkheden voor hulp bij outplacement in Enschede. 

Wat kunnen wij voor uw betekenen? We kunnen u helpen met een baan vinden die goed bij u past en helpen met het werken aan persoonlijke doelen, en zodra u voor re-integratie in aanmerking komt kunnen wij u vrijwel direct helpen met het zoeken naar een goed betaalde baan die goed bij u past. 

Wanneer u kiest voor een outplacement traject in Enschede mag u een bepaald budget inzetten om met ondersteuning van een gespecialiseerd bedrijf zoals Visie Groep een nieuwe baan te vinden. Natuurlijk wilt u dan een ervaren en vakkundig bedrijf in de buurt vinden. Als u op zoek bent bij outplacement hulp in Enschede, kan u natuurlijk perfect terecht bij Visie Groep. Wij kunnen u perfect helpen met het juiste traject. 

Outplacement heeft zelfs in Enschede een vooraf bepaalde tijdsduur, maar dit betekent niet natuurlijk dat als uw periode is afgelopen de begeleiding ineens stopt. Zelfs wanneer er geen werk is gevonden, zullen wij u helpen met het maken van een plan van aanpak over hoe je verder moet en zo alsnog de juiste baan kan vinden. Wij gaan er natuurlijk niet van uit dat er verlening nodig is, maar de arbeidsmarkt kan soms nogal onvoorspelbaar zijn. 

Waarom Visie Groep

Als u op zoek bent naar outplacement hulp in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden aan:

  • Hulp van specialisten
  • Gegarandeerd de juiste hulp
  • Hulp bij kijken of u in aanmerking bent
  • Persoonlijke hulp

Dus, twijfel niet langer. Bij Visie Groep Enschede kan u het juiste outplacement traject volgen, zodat u goed kan re-integreren in het bedrijfsleven en direct begint met de juiste baan die direct bij u past. Wil u snel aan de slag, klop dan vandaag nog aan bij Visie Groep Enschede, of neem contact op via onze website.