Hulp bij schadevergoeding na letselschade

Een jaar geleden ben ik aangereden terwijl ik op de fiets naar huis reed. Ik had een feestje van mijn werk en reed achteraf naar huis. Ik had die avond geen alcohol gedronken, omdat ik niet drink. Ik reed rechtdoor op een rustig hofje en werd toen van links aangereden door een auto. De persoon die mij aangereden had stopte eerst, maar reed daarna snel weer door. Hij had mij hard aangereden en ik moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Door de aanrijding was mijn heup gebroken en ik moest verschillende operaties ondergaan. Een jaar later heb ik nog steeds last van mijn heup en kan ik bijna geen sporten beoefenen. Ik kan slechts een beetje fietsen en lopen. Ik speelde vroeger volleybal, maar dat kan ik niet meer spelen. Mijn ouders waren erg geschrokken na het ongeluk en ik ook. Je hoort wel eens vaker dat mensen doorrijden na een ongeluk, maar ik had het niet verwacht. Wij dachten dat hij was weggereden, omdat hij gedronken had die avond. Mijn ouders en ik vonden dat ik schadevergoeding na letselschade eisen. De operaties waren erg duur, zelfs nadat de verzekering veel vergoed had. We waren echter bang dat het lastig zou worden om schadevergoeding na letselschade te eisen, omdat ik het nummerbord niet gezien had. Ik kon mij de auto herinneren en de man, maar het nummerbord niet. Zonder nummerbord zou het lastig worden om een vergoeding te eisen. Mijn oom vertelde ons dat er kantoren zijn die kunnen helpen bij een schadevergoeding na letselschade, wellicht dat zij meer informatie konden vinden en achter het nummerbord konden komen. Het is bovendien erg ingewikkeld om schadevergoeding te eisen, dit wordt vaak door juristen gedaan.

TOP Letselschade adviseerde mij bij schadevergoeding na letselschade

Mijn ouders en ik zochten op het internet naar een kantoor dat kon helpen met mijn zaak. Al snel vonden we TOP Letselschade, dit is een bedrijf gespecialiseerd in schadevergoeding na letselschade. Op de website https://www.topletselschade.nl/schadevergoeding-letselschade/ zagen we dat ze gratis slachtoffers helpen. Ze hebben juristen in dienst die de hele zaak kunnen regelen. We besloten om contact op te nemen via de website. Ik gaf tijdens een gesprek aan wat er was voorgevallen en dat ik graag een schadevergoeding na letselschade wilde. Ik gaf ook aan dat ik het nummerbord niet gezien had, maar wel de man en de auto. Gelukkig gaf de medewerker aan dat ze me zouden helpen en zouden proberen om bewijs te verzamelen. Het bedrijf vond al snel videobeeld van het ongeluk, omdat iemand een beveiligingscamera had opgehangen. Op de videobeelden was het ongeluk te zien en het nummerbord van de auto. De beelden gaven duidelijk aan dat het niet mijn schuld was en dat de bestuurder verantwoordelijk was. De juristen verzamelde voldoende informatie en namen contact op met de bestuurder. Ze gaven aan dat ik een schadevergoeding na letselschade wilde, voor de operaties, maar ook omdat ik niet meer kon sporten en mogelijke problemen in de toekomst.

Een vergoeding ontvangen

De bestuurder wilde eerst niet meewerken, maar besefte uiteindelijk dat dit het beste was. Na diverse gesprekken tussen advocaten werd mij een deal aangeboden voor schadevergoeding na letselschade. De eerste deal vond ik niet voldoende, maar de tweede deal accepteerde ik. Ik hoefde niets aan TOP Letselschade te betalen voor de schadevergoeding na letselschade, de kosten waren voor de bestuurder. Ik was erg blij met de hulp van TOP Letselschade.

  • Ik kreeg gratis hulp
  • Zij verzamelden al het bewijsmateriaal
  • Zij maakten een sterke zaak
  • Ik kreeg een goede vergoeding