Houten poppenhuis

Voor veel kinderen is er niets zo leuk om mee te spelen als een poppenhuis. Als u dit voor uw kind of kleinkind wilt kopen, dan kunt u kiezen uit verschillende materialen. Een uitstekende keus is het om dan te kiezen voor een houten poppenhuis. Hout is immers een stevig materiaal dat een lange levensduur heeft, waardoor er vele jaren mee gespeeld kan worden. Het is vaak zelfs zo sterk dat het rustig meerdere generaties meegaat. Is het niet een leuk idee dat uw kleinkinderen of zelfs achterkleinkinderen ook nog met hetzelfde houten poppenhuis kunnen spelen? Met andere materialen is het vaak zo dat de kwaliteit door gebruik snel achteruit gaat, maar met hout is dit zeker niet het geval. Daarnaast heeft hout natuurlijk ook nog als groot voordeel dat het er mooi en stijlvol uitziet en dat het niet snel uit de mode raakt. Ook kids zijn immers modebewust, zij willen vaak niet spelen met iets wat door hun vriendjes of vriendinnetjes als stom of ouderwets beschouwd zal worden. Door de tijdloze uitstraling van een houten poppenhuis blijft dit altijd een speelobject wat in trek zal blijven, wat de mode op dat moment ook is.

Houten poppenhuis voor kleine tot grote kinderen

Een groot voordeel van een houten poppenhuis is ook dat zowel de kleinste tot de grotere kinderen er graag mee spelen. Doordat het veel ruimte biedt voor de eigen creativiteit, kunnen zij er keer op keer plezier aan beleven, wat hun leeftijd ook is. Het fijne van dit speelgoed is ook dat zij er situaties mee na kunnen spelen, moeilijke situaties die zij beleefd hebben of dingen die zij graag zouden willen beleven. Zij kunnen zelf een verhaal verzinnen en dit met behulp van het houten poppenhuis en poppetjes naspelen. Veel kids houden er bijvoorbeeld van om vadertje en moedertje te spelen of om doktertje te spelen. Dergelijke situaties kunnen zij dan uitwerken met behulp van de poppetjes in het poppenhuis. Een andere reden waarom een houten poppenhuis bij bijna ieder kind in de smaak zal vallen, is dat zij het zelf zo in kunnen richten als zij willen. Natuurlijk zijn de kleuren voor de muurtjes in het huis vaak al bepaald, maar zij kunnen vaak wel zelf kiezen waar zij een slaapkamer, keuken en woonkamer maken. En waar zij de bedden, stoelen en kasten bijvoorbeeld neerzetten. Zij kunnen zich dus op verschillende manieren helemaal uitleven met dergelijk speelgoed.

Toys4Kiddy voor het mooiste speelgoed

Denkt u dat u uw kinderen of kleinkinderen ook een groot plezier zult doen met een houten poppenhuis? Dan kunt u een schitterend exemplaar aanschaffen bij Toys4Kiddy, webshop voor duurzaam speelgoed. Bij deze webwinkel vindt u veel mooi speelgoed, waaronder een houten poppenhuis van het merk Melissa and Doug. Dit huis beschikt over de volgende eigenschappen:

  • het is drie etages hoog en telt zes kamers
  • het huis is voorzien van een lift en garage
  • het poppenhuis is niet alleen open aan de voorkant, maar ook aan de zijkanten en deels aan de bovenkant, wat zorgt voor meer mogelijkheden en meer speelplezier
  • het wordt geleverd met drie poppetjes en vijftien meubelstukken

Het merk Melissa and Doug staat garant voor een uitstekende kwaliteit, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het kind veilig ermee kan spelen en dat het speelhuis een lange levensduur zal hebben. Bovendien is er voor de vloeren en muren van de kamers gekozen voor frisse kleuren, die ieder kind zal kunnen waarderen. Toys4Kiddy is dus absoluut de webwinkel om naar toe te gaan als u voor zoon, dochter of kleinkind graag een mooi houten poppenhuis wilt gaan kopen!