Houd je voedingswaren koel met de juiste koelcel

Als horecaondernemer heb je met van alles en nog wat rekening te houden. Het is natuurlijk fijn om je eigen café, bar of restaurant te bezitten, maar het kan af en toe ook zeer stressvol zijn. Juist om die reden is het van wezenlijk belang dat je alles wat betreft horeca apparatuur goed voor elkaar hebt. Als je een zaak overneemt, check dan altijd de staat en kwaliteit van de apparatuur en vraag naar aankoopbewijzen. Als de apparatuur te oud is, dan kun je vragen om het te verwijderen. Op deze manier kun je zelf nieuwe apparatuur kopen. Dat betekent immers dat je vanaf dag 1 start met nieuwe apparatuur. De kans dat daar in de eerste weken, maanden of jaren wat mee gebeurt is klein. Dat is dan in ieder geval één zorg minder. Een koelcel is bijvoorbeeld een essentieel apparaat voor in de keuken. Zonder een koelcel kun je je voedingswaren niet bewaren en dat is uiteraard funest voor elke keuken. Een koelcel is ook een apparaat dat stroom verbruikt. Heb je te maken met een oude koelcel, dan kan het wel eens zo zijn dat deze enorm veel stroom verbruikt. Voor iedere onderneming, of het nu een horecaonderneming betreft of een kantoor, is elk verbruik in principe teveel. Want stroomverbruik moet je van de omzet aftrekken. Hoe meer je verbruikt, des de lager is de omzet. Wat je dus wilt is het stroomverbruik minimaliseren. Dat kan met een energiezuinige koelcel. Om die reden is het dus ook belangrijk om te kijken hoe oud de koelcel is die reeds in een pand aanwezig is. Het kan namelijk de moeite waard zijn om te investeren in een nieuwe koelcel waar je vervolgens op jaarbasis veel geld mee kunt besparen. Verder is het vaak verstandig om een nieuwe koelcel te installeren. Een oude koelcel verbruikt niet alleen meer energie, maar deze kan ook te maken krijgen met mankementen. Juist als je start met een onderneming, dan wil je niet te maken krijgen met falende apparatuur. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de vriescel. Als deze kapot gaat, dan heb je niet alleen te maken met voedsel dat te vroeg ontdooid, maar je kunt ook nog eens last krijgen van wateroverlast door de lekkende vriescel. Voorkom daarom problemen en profiteer van lagere energiekosten door een nieuwe koelcel te bestellen via horecaworld.biz.

Alles voor de horeca van koelcel tot en met koffiezetapparaat vind je op horecaworld.biz

Als je een volledige nieuwe zaak opent, dan kun je überhaupt geen oude apparatuur overnemen. In dat geval zal je dus alles nieuw moeten kopen. Ook dan ben je bij horecaworld.biz aan het juiste adres. Je vindt op de website alles wat je nodig hebt voor een horecazaak. Dus de eerder genoemde koelcel kun je bestellen via deze webwinkel, maar je kunt ook andere artikelen bestellen zoals:

  • Brood snijmachines
  • Tomaten snijders
  • Blenders
  • Patatsnijder

En dat is natuurlijk nog lang niet alles. Het is enkel een greep uit het totale assortiment. Voor een compleet overzicht kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de website.

Voor advies op maat kom je naar de showroom

Het is fijn dat je van alles kunt bestellen via een website, maar het is met zulke grote aankopen ook wel fijn als je gebruik kunt maken van de expertise van de professionals. Als je enkel een koffiezet apparaat koopt, dan is dat niet natuurlijk niet nodig, maar voor de hele inrichting van bijvoorbeeld een keuken kun je altijd naar de showroom komen. Hier kun je dan advies op maat ontvangen van de professionals.