Hoe (on)zichtbaar zijn TENA Pants?

Het constateren van urineverlies heeft op vrijwel iedereen die het overkomt, een flinke impact. Ook als het per keer bij een paar druppeltjes blijft. Het feit dat u uw eigen lichaam minder of niet meer onder controle hebt, kan ertoe leiden dat het vertrouwen in uw lichaam drastisch afneemt. Gelukkig zijn er voldoende materialen die u hierin ondersteunen, zodat u alle activiteiten die u wenst, kunt uitvoeren. TENA Pants behoren wereldwijd tot de meest gewaardeerde incontinentiematerialen. Iedereen die ervaring heeft met TENA Pants kopen

De sterke en drievoudige werking van TENA Pants

TENA Pants staan, net als de andere producten van dit merk, bekend om hun drievoudige werking. Niet alleen bieden de broekjes u effectieve beschermen tegen doorlekken, ook geurtjes worden tegengehouden en het sterke absorptievermogen van het gebruikte materiaal geeft u de hele dag door een droog en zo ook een beschermd gevoel. Echter rijst bij velen de vraag of pants met zo een sterke werking wel discreet genoeg kunnen worden gedragen. Met andere woorden: hoe (on)zichtbaar zijn TENA Pants?

Incontinentieproducten die in bijna honderd landen wereldwijd worden gedragen

TENA is een merk van het bedrijf Essity, dat wereldwijd de koploper is wanneer het gaat om de ontwikkeling van producten die de levenskwaliteit verbeteren. TENA verkoopt zijn producten in wel bijna honderd landen. Het feit dat de TENA Pants wereldwijd worden gebruikt, zegt meer dan genoeg op de effectiviteit en de gebruiksvriendelijkheid ervan. De broekjes zijn zorgvuldig ontworpen en beschikken over enkele kenmerken die het dragen ervan comfortabel en discreet tegelijk houden.

Een perfecte aansluiting, net zoals gewoon ondergoed

TENA Pants worden gedragen als ondergoed. Koopt u normaal ondergoed, dan wilt u dat dit goed aansluit. Met andere woorden: het mag niet te strak of te los zitten en moet flexibel genoeg zijn om met u mee te bewegen. Aangezien TENA Pants als onderbroek worden gedragen, is er bij de ontwikkeling van deze broekjes met dezelfde vereisten als voor normaal ondergoed rekening gehouden. TENA Pants sluiten dus goed op uw lichaam aan.

Ontworpen op basis van de lichaamsanatomie

Niet alleen zijn de broekjes ontworpen met maximaal gebruiksgemak in het achterhoofd, er is ook nog eens specifiek rekening gehouden met de vrouwelijke anatomie. Gedegen onderzoeken hebben aangetoond op welke specifieke plekken de meeste bescherming nodig is. Zo hoeft u zich met de TENA Pants dus nooit zorgen te maken over per ongeluk lekken. Uiteraard zijn het niet alleen de dames, maar ook de heren die op de TENA Pants terug kunnen vallen. Deze broekjes zijn ontwikkeld na uitgebreide studies betreffende de mannelijke anatomie.

Een discrete pasvorm die de TENA Pants onzichtbaar onder kleding maakt

Bij het ontwikkelen van de juiste pasvorm is niet alleen rekening gehouden met de functionaliteit van de pasvorm, maar ook met de discretie daarvan. Terwijl veel mensen het al vervelend vinden als hun gewone ondergoed zichtbaar is, is dit bij het dragen van incontinentiemateriaal uiteraard helemaal niet wenselijk. Omdat de van soepel materiaal vervaardigde broekjes meegaan met al uw bewegingen, zijn de TENA Pants niet zichtbaar onder uw kleding. Sterker nog, TENA Pants zijn er ook voor personen die er een actieve levensstijl op nahouden en graag in beweging zijn.

Onzichtbaar, onhoorbaar en onvoelbaar

Mensen die te maken krijgen met incontinentie, zijn de laatste jaren steeds vaker gebruik gaan maken van broekjes. Het feit dat de TENA Pants nauwelijks zichtbaar zijn onder uw kleding, heeft daar voor een groot deel aan bijgedragen. De soepelheid van het materiaal zorgt er daarnaast voor dat het broekje ook niet kraakt bij het dragen. Naast onzichtbaar zijn de TENA Pants dus ook onhoorbaar. Voor velen een flinke geruststelling. Omdat de broekjes tot slot ook dragen als gewoon ondergoed, vergeet u zelf ook haast dat u incontinentiemateriaal draagt.

TENA Pants kopen?

TENA Pants kopen kan natuurlijk via de apotheek of bij sommige drogisterijen. U kunt de Pants van TENA echter ook gemakkelijk en snel online bestellen, wilt u hier meer over te weten komen kijk dan eens op de overzichtelijke website Hulpmiddelonline.nl. Deze online winkel is gespecialiseerd in TENA en kan u goed verder helpen als u TENA Pants kopen overweegt.