Hier kun je promotiemateriaal op maat bestellen

Wil jij jouw bedrijf graag wat in de kijker zetten en ben je daarvoor op zoek naar geschikt promotiemateriaal? Kijk dan eens in de webshop van De Reclame Shop. Daar hebben ze een super groot assortiment producten die je kunt laten personaliseren. Met personaliseren bedoelen we dat je er je eigen logo op kunt laten drukken. Dit is natuurlijk ideaal als promotiemateriaal, want zo krijgen heel veel mensen jouw logo en (als je dat wilt) je website onder ogen. Dit soort producten worden doorgaans geproduceerd om gratis weg te geven, oftewel als relatiegeschenk. Het kunnen hele kleine en simpele producten zijn, zoals sleutelhangers, maar ook wat grotere dingen zoals t-shirts en tassen. In bovenstaande webshop kun je super veel promotiemateriaal bestellen, verdeeld over verschillende categorieën:

  • Bureau- en schrijfwaren
  • Hime & Living accessoires
  • Producten speciaal voor kinderen
  • Allerlei soorten tassen
  • Snoep, eten en drinken
  • Duurzame relatiegeschenken

Wat voor product je ook zoekt, de kans is groot dat er ook een duurzame variant van is. De categorie duurzame relatiegeschenken wordt zelfs steeds groter en populairder. De reden daarvoor is dat steeds meer ondernemers zich bewust worden van de impact die hun op grote schaal geproduceerde relatiegeschenken hebben op het milieu. Vandaar dat ze vaker kiezen voor duurzaam promotiemateriaal.

Ecovriendelijk promotiemateriaal bestellen

Naast de grote collectie normaal promotiemateriaal kun je in deze webshop dus ook duurzame relatiegeschenken vinden. Deze zijn geproduceerd met een zo klein mogelijke impact op het milieu. Denk maar eens aan stijlvolle bureausets met een pen, liniaal en puntenslijper erin. Alle houten onderdelen zijn niet van hout gemaakt maar van bamboe. Dit is een ontzettend duurzaam alternatief voor hout omdat het razendsnel groeit. Het is daarom perfect geschikt om duurzaam promotiemateriaal van te maken. Er is namelijk veel minder grond voor nodig om bamboe te produceren dan hout, simpelweg doordat het zo enorm snel groeit. En omdat het zo erg op hout lijkt creëer je er eenzelfde look mee. 

De voordelen van relatiegeschenken

Veel bedrijven doen niet aan promotiemateriaal in de vorm van relatiegeschenken omdat ze het erg duur vinden. Dat is heel erg jammer want je kunt er veel nieuwe klanten mee trekken en voornamelijk veel bekendheid mee creëren. Met relatiegeschenken waar jouw logo en website op staan zorg je er namelijk voor dat iedereen die ze gebruikt constant jouw bedrijfsnaam onder ogen krijgt. Als ze dan een keer een dienst nodig hebben die jij aanbiedt dan denken ze als vanzelf aan jou, simpelweg doordat ze jouw pen constant gebruiken. Een pen is natuurlijk heel basic promotiemateriaal, maar wel erg effectief. Iedereen gebruikt op dagelijkse basis pennen en deze belanden in de keukenla waar men er elke keer een uit grijpt. Elke keer als iemand iets met jouw pen opschrijft dan ziet diegene jouw bedrijfsnaam en logo, en onbewust slaan ze dat op. Je kunt hetzelfde bereiken met advertenties in kranten of posters in bushokjes, maar dat is vele malen duurder. Relatiegeschenken zijn namelijk producten die daadwerkelijk op dagelijkse basis worden gebruikt, en ze gaan bovendien veel langer mee dan zo’n poster of advertentie in de krant. Probeer het eens met een kleine oplage, en kijk wat voor effect het heeft.