Hebt u al een kinderopvang gevonden?

gastouderbureausnoesje - KinderopvangEr zijn twee manieren van kinderopvang. U kunt uw kind naar een kinderdagverblijf brengen maar u kunt uw kind ook naar gastouders brengen. Welke van de twee beter is? Dat is een goede vraag. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat kinderopvang door gastouders tamelijk positief uitpakt voor uw kind omdat deze gastouders simpelweg meer tijd heeft voor hen. Een gastouder heeft meestal maar 1 à 2 kinderen om op te passen. Dat betekent dat uw kind dankzij deze vorm van kinderopvang alle steun krijgt die u als ouder niet kunt geven. Want veel ouders werken fulltime. Of de ouders zijn gescheiden en ook dan is de kans groot dat beide ouders werken en uw peuter of kleuter bij de kinderopvang terecht komt. Als u kiest voor een gastouderbureau zoals de onze, dan mag u er wel vanuit gaan dat uw kind goed terechtkomt. Wij streven enkel de hoogste kwaliteit na en willen er voor zorgen dat uw kind aan niets te kort komt. U wilt immers het beste voor hem of haar, het is uw oogappel! Kiest u daarom voor kinderopvang via gastouderbureau Snoesje uit Haaksbergen. We hebben diverse gastouders in onze database de we van te voren goed hebben onderzocht. U wilt immers niet dat uw kind bij vreemde mensen terechtkomt die er een heel ander leven op na houden. Ze moeten onder een positieve invloedsfeer komen staan, de aandacht krijgen die nodig is en tevens de liefde krijgen die bij een goede opvoeding hoort. Het zal op den duur zijn alsof ze naar een tweede ouderpaar toegaan. En dat is ook niet zo vreemd want soms duurt een dergelijke samenwerking en dus relatie meer dan 10 jaar. Totdat het kind naar de middelbare school gaat is het helemaal niet zo vreemd dat u voor kinderopvang kiest. Dat geeft u hopelijk een veilig en prettig gevoel. Dus kiest u voor kinderopvang via een gastouderbureau dan een kinderdagverblijf, u bent dan zeker niet meer geld kwijt. Want bij ons bent u geen dief van uw eigen portemonnee! Op drie belangrijke vlakken scoort kinderopvang via een gastouder erg hoog:

  • Op het sociale vlak.
  • Het emotionele vlak.
  • En het educatieve vlak.

Dat betekent dat uw kind dankzij onze kinderopvang belangrijke basisvaardigheden leert die belangrijk zijn voor de rest van zijn leven. Natuurlijk draagt u daar het belangrijkste steentje aan bij. Maar u moet niet vergeten dat uw kind doordeweeks vaker bij de kinderopvang is, dan dat u er zelf voor zorgt. U geeft een groot gedeelte van de opvoeding uit handen en daarom is het erg belangrijk dat u een goede kinderopvang vindt!

Denk er aan om tijdig uw kinderen in te schrijven bij een kinderopvang

Omdat u aldus een gedeelte van de opvoeding aan anderen overlaat is ook dat een extra reden om voor een persoonlijke benadering te kiezen. In een kinderdagverblijf zitten tientallen kinderen die allen evenveel aandacht nodig hebben, of in ieder geval zouden willen krijgen. Dat kan natuurlijk nooit. Een persoonlijke behandeling in een dergelijk verblijf is niet mogelijk tenzij er evenveel begeleiders zijn. Dankzij de kinderopvang via een gastouderbureau zoals de onze wordt er wel gezorgd voor een intensieve begeleiding. Er zijn naast de persoonlijke ontwikkeling en welzijn van uw kind nog vele andere redenen om voor kinderopvang te kiezen via een gastouder. Zo is het praktischer: een gastouder hoeft zich niet aan de openingstijden van een crèche of verblijf te houden. Dus mocht u in de avond ook kinderopvang nodig hebben, dan is de kans groot dat de gastouders voor u en uw kind klaarstaan. U hoeft niet op zoek naar een babysitter! Tevens is het goedkoper dan het plaatsen van uw kind in een kinderdagverblijf. Die prijzen zijn de laatste jaren explosief gestegen terwijl de tarieven van gastouders stabiel zijn gebleven. Voor elk budget raden we dan ook aan om voor dit type kinderopvang te kiezen.

In Haaksbergen en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres

Want niet alleen kunnen we gastouders koppelen aan uw kind als u in Twente woont, het is zeker mogelijk om in de rest van Overijssel een gastouder te vinden als u met ons in zee gaat. Sterker nog, in de Achterhoek in Gelderland hebben we tevens een groot klantenbestand. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons klantenbestand? Wilt u graag weten welke nieuwtjes er op de website staan? Of wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dat allemaal via de website maar ook door ons via de sociale media te benaderen. We zijn lid van Linked-In, Facebook en Twitter dus stuurt u ons via deze kanalen gerust een berichtje als u liever niet belt. Dat is al helemaal handig als u geen tijd hebt om ons bureau te bellen tijdens kantooruren. En u mag er wel vanuit gaan dat we de volgende dag snel bij u terug komen met antwoord op al uw prangende vragen over onze gastouders. Het is verstandig om uw kind vroeg in te schrijven want dan krijgt u de gastouder toegewezen waar uw oog op is gevallen. Wist u dat uw kind een beter zelfvertrouwen krijgt, meer ontspannen is en meer plezier van het leven heeft als u kiest voor een gastouder in plaats van een kinderdagverblijf? Dat gunt u toch zeker uw eigen kind! Wilt u graag gastouder worden? Bel of stuur ons direct even een e-mail met uw motivatie.