Haartransplantatie laat kale plekken verdwijnen

esteworld-haartransplantatie - HaartransplantatieWeinig mannen ontkomen er aan en dat geldt ook voor een deel van de vrouwen: haarverlies. Dit is erg vervelend, aangezien je haar en je kapsel nu eenmaal erg bepalend voor je uiterlijk zijn. Gelukkig is hier met een haartransplantatie prima iets aan te doen. Hiermee kunnen artsen ervoor zorgen dat je weer een prachtige haardos krijgt en dat je niet langer hoeft te leven met kale plekken op je hoofd. Weinig mensen kennen de optie tot haartransplantatie en ook niet iedereen zal dit nodig vinden. Sommige mensen leggen zich gewoon bij hun kaalheid neer, zij accepteren dat zij kale plekken op het hoofd krijgen. Als je al op leeftijd bent, is dit vaak ook niet echt een probleem, maar als je jonger bent is haarverlies natuurlijk wel heel erg vervelend. Een terugtrekkende haargrens of een kale plek achter op het hoofd worden immers vooral met ouderdom geassocieerd. Als jij nog jong bent op het moment dat je hier al mee te maken krijgt, bestaat de kans dat je hier graag iets aan zou willen doen. Je wilt graag nog een tijdje kunnen genieten van leuke kapsels. Door te kiezen voor een haartransplantatie, maak je dit mogelijk!

Hoe ziet een haartransplantatie er uit?

Het grote voordeel van een haartransplantatie is dat dit een permanente oplossing is voor het probleem dat kaalheid heet. Dat maakt het voor veel mensen ook zo ontzettend interessant. Maar hoe ziet een dergelijke behandeling er nu uit, hoe gaat het in zijn werk? Bij een haartransplantatie worden er gezonde haarzakjes verplaatst naar de plekken op het hoofd die kaal zijn. Vaak blijft de haargroei achter op het hoofd prima, terwijl aan de voorkant al sprake is van een terugtrekkende haargrens. Door deze haarzakjes te verplaatsen, wordt er voor gezorgd dat er ook aan de voorkant weer haren kunnen groeien. De getransplanteerde zakjes gaan namelijk weer nieuwe haren aanmaken en daardoor ontstaat er weer een mooie, volle haardos. Doordat dit hele proces onder plaatselijke verdoving kan gebeuren, is het een weinig ingrijpende ingreep en herstel je hier heel snel weer van. Zeven tot tien dagen na de behandeling zul je er al niets meer van zien en al snel zul je vervolgens kunnen gaan genieten van de haargroei. Na de ingreep zul je enkel wat pijnstillers en antibiotica hoeven te gebruiken. Dat maakt een haartransplantatie dus tot een uitstekende oplossing bij het probleem van kaalheid.

Esteworld biedt uitstekende behandeling

Wil je een haartransplantatie uit laten voeren, dan kun je op verschillende plaatsen terecht. Het klinkt misschien wat onlogisch, maar het best kun je kiezen voor Esteworld, een hierin gespecialiseerde kliniek in Turkije. Er zijn meerdere redenen waarom juist zij een goede keus zijn:

  • behandeling door ervaren artsen en verplegers
  • alle transfers worden door eigen chauffeurs verzorgd
  • verblijf is in een luxe hotel, voorzien van al het nodige comfort
  • behandeling met PRP methode, voor een sneller herstel
  • nazorg in Nederland mogelijk door deskundige begeleider

Vooral de snelle hersteltijd na de haartransplantatie zal veel mensen aanspreken. Dit gebeurt door bloed bij je af te nemen en dit te centrifugeren, waardoor de rode bloedplaatjes zich vermeerderen. Dit bloed wordt vervolgens weer ingebracht en door de hoge concentratie rode bloedplaatjes genezen wondjes sneller en hechten de haarzakjes zich sneller. Zo heb je dus veel korter last van de nadelige gevolgen die elke medische behandeling met zich meebrengt. Daarnaast is de VIP-behandeling natuurlijk ook gewoon heel erg prettig, je voelt je eerder een klant dan een patiƫnt. Dat zijn allemaal uitstekende redenen om voor jouw haartransplantatie naar kliniek Esteworld in Turkije te gaan!