Graag uw auto verkopen? Kijk dan op onze website

Bij de autoinkoopspecialist kunt u direct uw auto aanbieden door uw kentekennummer door te geven. We gaan voor u op zoek naar een interessant bod zodat u snel uw auto kunt verkopen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vergeet dan niet om anderen kennis te laten maken met ons bedrijf. We willen niet alleen meer auto’s taxeren en u in contact brengen met potentiële opkopers, we zijn altijd op zoek om onze database aan dealers uit te breiden. U kunt zich als geïnteresseerde dealer direct aanmelden via het digitale aanmeldingsformulier. Hoe gaat het auto verkopen eigenlijk in zijn werk? Als u de volgende stappen opvolgt dan gaat het u waarschijnlijk lukken om binnen 24 uur al een aantrekkelijk bod te ontvangen:

  • Gaat u naar onze website toe en vul daar uw kentekennummer in. Vul tevens uw adres- en contactgegevens in zodat we u kunnen mailen en eventueel bellen als we een interessant bod hebben gevonden.
  • Op basis van deze gegevens gaan we aldus op zoek binnen onze site door uw auto op de online autoveiling te zetten. Dealers kunnen vervolgens tegen elkaar opbieden.
  • U ontvangt een mooi bod op de auto in uw inbox.
  • En dan is het aan u om uw auto te verkopen of om het nogmaals te proberen.
  • Gaat u akkoord met het bod? Dan regelen wij de betaling en papierwerk.

Zo kunt u er voor kiezen om uw auto te verkopen en het bedrag op uw bankrekening te laten bijschrijven. Liever in cash uitbetaald krijgen? Dat is voor vele dealers geen enkel probleem. U hebt tevens een vrijwaringsbewijs voor de RDW nodig. Die sturen we u uiteraard direct op.

Een auto verkopen zodat u snel kunt investeren in een nieuwe wagen

U leest het, uw auto verkopen door het aan onze service over te laten kan snel zijn vruchten afwerpen. Hebt u hier nog vragen over? Kijk dan op de site, mail of telefoneer met de klantenservice of neem contact op via de sociale media waarvan we lid zijn. Het is zelfs mogelijk om uw vragen over het auto verkopen te stellen door een berichtje te sturen via WhatsApp. Velen zijn u al voorgegaan want sinds 1998 zijn wij al actief. Maar liefst meer dan 1.000.000 auto’s hebben we getaxeerd. En een zeer hoog percentage van dat ontzagwekkende getal hebben we kunnen verkopen. Kijkt u eens rond bij onze reviews. U leest er diverse positieve verhalen van klanten die snel hun auto konden verkopen dankzij onze uitstekende service, ook al zeggen we het zelf. Wellicht wilt u ook een review achterlaten als u gebruik hebt gemaakt van onze service. We staan altijd open voor opbouwende kritiek want we willen dit systeem continu upgraden zodat het voldoet aan de eisen van de moderne samenleving.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan gerust even contact op

Al onze diensten zijn ten eerste geheel vrijblijvend en ten tweede geheel kosteloos. Door gebruik te maken van deze dienst bent u nooit een dief van uw portemonnee terwijl u wel snel uw auto kunt verkopen. Het bod dat u ontvangt blijft 48 uur geldig. Vervolgens komt het bod te vervallen en moet u het opnieuw proberen. Ook als u enkel wilt weten wat de waarde van uw auto is dan kunt u het gratis taxeren. Overigens kunt u hier niet alleen nieuwe of tweedehandse auto’s verkopen. U kunt ook campers en busjes aanbieden. En zelfs afgekeurde auto’s zoals sloopauto’s kunt u aanmelden want we hebben diverse sloperijen in onze database staan. Probeer het vandaag nog!