Golftas

“Ben jij een golfer? Dan mag een golftas natuurlijk niet in jouw standaard sportuitrusting ontbreken! Zonder tas ben je eigenlijk nergens, want je hebt voor deze sport gewoon heel veel zaken nodig. Je kunt dan denken aan een voorraadje golfballen en wat drinken en eventueel eten, maar wat natuurlijk vooral ruimte inneemt, zijn de verschillende golfclubs die je mee zult willen nemen. Iedereen die wel eens golf gespeeld heeft, weet dat je bijvoorbeeld voor het putten een andere club gebruikt dan voor het afslaan. Al deze verschillende zaken los meenemen is geen doen en daarom is het hebben van een golftas zo ontzettend handig. Je kunt hier alles instoppen wat je gedurende het spel nodig hebt, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Ook heb je hiermee altijd alles thuis ook netjes bij elkaar liggen en kun je het gemakkelijk meenemen in de auto op weg naar de golfbaan, zonder dat alles door de hele auto rolt. Zonder golftas kun je dus eigenlijk gewoonweg niet, dat zou het spelen van dit spel echt ontzettend lastig maken! Op het moment dat jij besluit om te gaan golfen, dan is dit dus zeker iets dat je aan moet schaffen!

Verschillende soorten golftas

Voordat je de aankoop gaat doen, moet je echter wel weten dat je verschillende opties hebt, de golftas is namelijk in verschillende varianten verkrijgbaar. Er zijn verschillen wat betreft:

  • dividers
  • waterdichtheid
  • gewicht
  • grootte
  • mogelijkheid tot plaatsen op trolley
  • golfstorederksen.nl

Dit zijn dus wel even wat zaken om over na te denken voordat jij daadwerkelijk een aankoop gaat doen. Want het is immers zonde om een model te kopen waar je achteraf gezien toch niet heel erg blij mee bent. Denk dus eerst na over wat jij nodig hebt, wat jij handig vindt. Sommige mensen vinden het heel handig als hun golftas dividers heeft die de tas in verschillende vakken verdelen, anderen hebben juist liever één groot vak, dat vinden ze gemakkelijker om alles in te stoppen. Sommige golfers zullen eigenlijk alleen maar gaan spelen als het mooi weer is, voor hen hoeft de tas dus niet per se waterdicht te zijn. Maar als jij in weer en wind speelt, dan is waterdichtheid natuurlijk juist wel weer heel erg handig. Ook het kunnen plaatsen op een trolley kan erg handig zijn, op die manier hoef je de golftas niet steeds zelf te tillen, maar kun je hem gewoon verrijden. Maar op sommige banen mag je op een heel groot deel niet met de trolley komen, wat zou beteken dat je steeds heen en weer moet lopen naar je tas.

Voor ieder een geschikt exemplaar

Zo zijn er dus verschillende zaken om te overwegen als jij een golftas gaat kopen en het ligt helemaal aan jouw eigen wensen en je eigen specifieke situatie welk model in jouw geval de beste keus is. Dat moet je dus in overweging nemen, de tas die je kiest moet goed bij jou passen. In plaats van een golftas kun je natuurlijk ook nog kiezen voor een golfkar. Dat heeft als voordeel dat je niet je spullen hoeft te tillen, maar als nadeel dat deze wat meer ruimte inneemt in de auto en dat je dus niet overal op de baan mag komen, omdat de wieltjes het gras kapot zouden kunnen maken. Wat je ook wilt gaan kopen, bij Golfstore Derksen hebben ze altijd het juiste exemplaar voor jou! Zij bieden namelijk vele modellen aan, waardoor ze altijd voor iedereen een geschikt model op voorraad hebben. Twijfel je nog over welke golftas voor jou nu de beste keus is? Dan geven zij jou hierover graag advies!”