Geniet van een gezellige avond via het razend populaire bordspel Kolonisten van Catan

Er zijn maar weinig mensen die niet bekend zijn met het bordspel Kolonisten van Catan. Zelfs zij die het spel nog nooit hebben gespeeld kennen het spel van reputatie. Het is een zeer geliefd spel onder vele mensen. Het is dan ook een perfect spel om menig avond mee te vullen samen met familie of vrienden. In tegenstelling tot populaire spellen zoals Risk of Monopolie, is Kolonisten van Catan een spel dat eigenlijk nooit echt gaat vervelen. Dit komt doordat het basisspel op vele verschillende manieren is te spelen. Monopolie heeft bijvoorbeeld maar één spelwijze. Als je dat spel een paar keer hebt gespeeld, dan weet je precies wat je kunt verwachten. Uiteindelijk is het niet veel meer dan zo snel mogelijk alle vrije straten opkopen. Wat dat betreft is Monopolie een spel dat gewonnen wordt door diegene die het meest geluk heeft met dobbelen. Kolonisten van Catan is echter een spel dat deels afhangt van het geluk, maar ook zeker gewonnen kan worden door degene met de beste strategie. Dat laatste is ook precies waarom het spel leuk blijft. Want je kunt zelf constant nieuwe strategieën bedenken om je medespelers de baas te blijven. Maar ook je medespelers zullen hun strategieën aanpassen. Daarnaast speel je waarschijnlijk met verschillende mensen die elk hun eigen visie hebben over hoe het spel gespeeld moet worden. Mocht het op den duur toch saai worden met het basisspel, dan zijn er enorm veel uitbreidingen te krijgen waarmee je het spel weer helemaal spannend kunt maken. Het is dan ook vooral leuk om het basisspel helemaal onder de knie te krijgen om vervolgens te beginnen met de uitbreiding. Je kunt al je vaardigheden dan testen in een volledig nieuwe setting. Omdat er zoveel uitbreidingen zijn, hoef je je eigenlijk nooit meer te vervelen. Dat maakt Kolonisten van Catan tot een uniek spel met vele uren aan speelplezier. Daarnaast is het geschikt voor jong en oud, want het is gemakkelijk te leren. Het leuke aan dit spel is verder dat je de moeilijkheidsgraad zelf kunt beïnvloeden door het speelbord te veranderen, uitbreidingen toe te voegen en te spelen met de regels. Al met al is Kolonisten van Catan dus een spel dat waarschijnlijk nooit meer zal verdwijnen.

Kolonisten van Catan koop je natuurlijk via Spellenrijk.nl

Als je op zoek bent naar bordspellen, dan kun je natuurlijk altijd terecht op de website van spellenrijk.nl. Deze webwinkel heeft werkelijk alles op het gebied van bordspellen. Zo kun je bij spellenrijk sowieso terecht voor Kolonisten van Catan. Nu zou je denken dat een populair bordspel als Kolonisten van Catan ook wel in de gemiddelde speelgoedwinkel te krijgen is. Dit is waar, maar bordspellen via een webwinkel zijn altijd goedkoper dan in een fysieke winkel. Daarnaast hebben we het al even gehad over de uitbreidingen van dit spel. Deze vind je niet zomaar in de gemiddelde speelgoedwinkel. Als je al uitbreidingen vind, dan zijn het er slechts een paar. Wil je kunnen kiezen uit alle mogelijke uitbreidingen, dan kun je beter even op spellenrijk.nl kijken. Zo kun je in deze webwinkel de volgende uitbreidingen vinden:

  • Kolonisten van Amerika
  • De zeevaarders
  • Europa ontwaakt
  • Het oude Egypte
  • Kooplieden en Barbaren
  • Piraten en Ontdekkers

Snel bestellen en de volgende dag al spelen

Mocht je gaan bestellen, dan kun je het spel en eventuele uitbreindingen toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je direct verder gaan met betalen. Dit kun je doen via iDEAL, AfterPay, PayPal of creditcard. Vervolgens kun je je bestelling de volgende dag al in huis verwachten.