Gegraveerde wijnglazen voor stijlvol servies

Bent u eigenaar van een restaurant of een andere horecagelegenheid? Dan moet u absoluut eens de aankoop van gegraveerde wijnglazen overwegen als u een stijlvolle sfeer wilt creëren. Niet alleen de aankleding van de locatie speelt immers een rol op de algehele uitstraling, ook het meubilair dat u kiest en het servies dat gebruikt wordt voor het serveren van eten en drinken is hierbij belangrijk. Gegraveerde wijnglazen zorgen ervoor dat het glaswerk een zeer nette uitstraling krijgt. Door hier uw bedrijfsnaam of logo op te laten maken, krijgt het geheel in een keer heel veel meer stijl. Het ziet er luxe uit dat u glaswerk heeft dat speciaal voor u gemaakt is. Dat is toch net even wat anders, wat stijlvoller dan glazen die gewoon blanco zijn, hoe goed de kwaliteit ervan ook is. Voor wie meer luxe in zijn horecagelegenheid wil, is het dus zeker de moeite waard om te overwegen om te kiezen voor speciaal op maat gemaakte gegraveerde wijnglazen.

Bespaar met behulp van gegraveerde wijnglazen

Nu denkt u misschien, het kan wel zijn dat gegraveerde wijnglazen er heel mooi uitzien, maar het is me eigenlijk een te grote kostenpost om dit te laten maken. Natuurlijk is het ook zeker zo dat de vervaardiging in eerste instantie een extra investering voor uw onderneming betekent, maar uiteindelijk is het juist zo dat het u een besparing of meer winst op kan leveren! Hoe kan dit nu? Dit heeft te maken met het feit dat de naam of het logo dat er op ieder glas geplaatst wordt fungeert als een schenkmaat. Al uw werknemers weten op die manier precies tot hoe ver ieder glas volgeschonken mag worden. Als u gegraveerde wijnglazen gebruikt, voorkomt u dus dat glazen veel te vol worden geschonken en er te weinig verdiend wordt op de flessen wijn. Dat ze zonder schenkmaat te vol worden, is niet verwonderlijk. Zijn ze niet vol gehouden, dan riskeert u immers klachten van uw gasten en dit zal het personeel zeker willen voorkomen. Maar wordt er teveel in het wijnglas gedaan, dan verdient u minder per fles wijn dan mogelijk en wenselijk is. Door te kiezen voor het gebruik van gegraveerde wijnglazen, maakt u het uw werknemers dus gemakkelijker. Zij weten exact tot waar zij het glas vol moeten schenken en zo optimaliseert u dus de winst per wijnfles!

Bestel ze bij Wijnwinst

Herkent u het hiervoor genoemde probleem, wilt u ook meer verdienen op uw drankenkaart en tegelijkertijd een mooie uitstraling in uw horecagelegenheid creëren? Dan is het kiezen voor gegraveerde wijnglazen dus een uitstekend idee! U kunt deze heel eenvoudig bestellen bij https://www.wijnwinst.nl/. Zij werken met de modernste lasertechnieken en kunnen er daardoor voor zorgen dat uw naam of logo echt perfect op ieder glas komt te staan! Hoe gaat het bestellen van gegraveerde wijnglazen nu in zijn werk? U gaat naar hun website en volgt de volgende stappen:

  • u kiest een merk en serie glaswerk uit dat u aanspreekt
  • u selecteert het aantal stuks dat u wilt bestellen
  • u upload een bestand met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo
  • u selecteert de gewenste schenkmaat
  • u vult uw contactgegevens in

Hebt u dit alles gedaan, dan zult u geheel vrijblijvend van Wijnwinst een offerte krijgen. Hierbij ontvangt u ook een digitaal voorbeeld, zodat u een indruk krijgt van het resultaat zal zijn. Dit biedt u de mogelijkheid om nog veranderingen in het ontwerp aan te brengen. Bent u tevreden met hoe alles er uit komt te zien? Dan kunt u vervolgens uw order bij hen plaatsen. Wijnwinst zorgt er dan voor dat u prachtige gegraveerde wijnglazen krijgt!