Gefeminiseerde wietzaden

Voor de thuiskweker van wietplanten zijn gefeminiseerde wietzaden echt ideaal in gebruik. Als recreatieve wietgebruiker heb je natuurlijk diverse opties om aan de benodigde ingrediƫnten voor je joint te komen. Je kunt gewoon naar een coffeeshop gaan en daar wat afnemen of je kent misschien wel iemand die hierin handelt. Maar in Nederland hebben we het geluk dat we ook zelf wietplantjes mogen kweken, zolang we ons aan het vastgestelde maximum aantal plantjes houden. Het voordeel van zelf aan het kweken gaan met gefeminiseerde wietzaden, is dat je ook helemaal zelf kunt bepalen wat voor plant je kweekt. Bij veel shops heb je wel wat keus, maar je hebt natuurlijk nooit de mogelijkheid om te kiezen uit zoveel verschillende soorten smaakvarianten als op het moment dat jij zelf aan het kweken gaat. Er zijn verscheidene wietrassen te krijgen en allemaal hebben ze hun eigen smaak en hun eigen andere specifieke eigenschappen. Door zelf met de kweek aan de slag te gaan, kun je de gefeminiseerde wietzaden opkweken van de plantjes die jij het prettigst vindt in gebruik.

Voordeel gefeminiseerde wietzaden

Het klinkt wat gemeen, maar voor de wietkweker zijn enkel vrouwelijke plantjes van belang, bij de mannelijke hebben zij geen baat. En dat is precies waarom gefeminiseerde wietzaden in opmars zijn en steeds meer aftrek vinden. Wat is nu het geval? Zoals met voortplanting eigenlijk altijd het geval is, is het altijd afwachten of het nageslacht mannelijk of vrouwelijk is en dat is bij plantjes niet anders dan bij andere organismen. Het is echter ook zo dat planten van verschillende geslachten verschillende eigenschappen hebben. Bij wietplanten is het geval dat de feminiene exemplaren over een veel hogere hoeveelheid THC beschikken, de werkzame stof die zorgt voor de high die je krijgt tijdens het roken. Precies om deze reden zijn gefeminiseerde wietzaden zo populair bij kwekers. Bij deze zaadjes hoef je namelijk niet af te wachten wat voor soort plant je krijgt, je weet gewoon zeker dat de plantjes vrouwelijk zullen zijn. Ze zijn namelijk genetisch zo gemanipuleerd dat dit gegeven gewoon vast staat. Je weet daardoor ook altijd zeker dat je wat hebt aan wat je kweekt, dat je wat terug krijgt voor de moeite die je er in gestopt hebt. Als jij zeker wilt weten dat je vrouwelijke plantjes krijgt die geschikt zijn voor roken in een joint, dan moet je dus kiezen voor gefeminiseerde wietzaden!

Discreet online bestellen

Als het jou ook interessant lijkt om zelf aan de slag te gaan met het kweken van wietplantjes en je wilt hiervoor gefeminiseerde wietzaden kopen, dan is je vraag nu waarschijnlijk: waar koop ik dit? Daarvoor ben je helemaal aan het juiste adres bij Free Seeds Online! Zij verkopen namelijk enkel dit soort zaadjes, zodat zij jou kunnen garanderen dat jouw aankoop ook daadwerkelijk een plant op zal leveren waar jij wat aan hebt. Het fijne van Free Seeds Online is dat je bij hen kunt kiezen uit verschillende varianten gefeminiseerde wietzaden zoals:

  • zaadjes die geschikt zijn voor kweek binnenshuis of juist buitenshuis
  • verschillende rassen, bijvoorbeeld Blueberry, Amnesia of California Orange
  • reguliere zaden, autoflower zaden of medicinale wiet

Door alle verschillende varianten die zij aanbieden, is er altijd een variant bij hen te krijgen die helemaal aansluit bij de wensen die jij hebt op dit gebied. Bovendien is het ook prettig om te weten dat zij altijd zeer snel leveren en dat zij alle bestellingen zeer discreet verzenden. Wil jij zelf aan het kweken gaan met gefeminiseerde wietzaden, dan is Free Seeds Online dus absolute het juiste adres om deze aan te gaan schaffen!